חזה עוף עם סלסה
חזה עוף עם סלסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו חזה עוף קריבי מעל אורז קוקוס עם סלסה מנגו, חזה עוף בגריל במרינדה עם אבטיח-סלסה חלפיניו, ו חזה עוף בגריל יוגורט עם רוטב פלפל אדום קלוי אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בקערה וזורקים היטב עם מיץ לימון, שמן זית, שום, מלח ופלפל. מכסים ומקררים במשך 15 דקות, מסתובבים פעם אחת.
הסר את העוף מן המרינדה, ואז גריל או מטגן 4 אינץ ' ממקור החום, צולה עם המרינדה עד מעט זהוב מבושל דרך, 3 או 4 דקות בצד.
תנו לתרנגולת לנוח 3 דקות.
חותכים כל שד לפרוסות 1/2 אינץ ' באלכסון ורפורמה על שני צלחות ארוחת ערב; למעלה עם סלסה.
לזרוק 1 אבוקדו קצוץ בקערה עם 1 מיץ לימון כף. מקפלים 1 עגבניות חתוכות לקוביות 2 כפות כוסברה קצוצה. מתבלים לפי הטעם.