חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1666 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 123 גרם שומן. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו את העור על חזה עוף, תפוחי אדמה זהב יוקון, כרובית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. נסו Celeriac & Yukon Gold Purée, פירה של יוקון זהב תפוחי אדמה עם פרמזן, ו זהב יוקון ופרה שומר עם חמאת רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ללטף את חזה העוף יבש עם מגבת נייר. מעיל מחבת בינונית עם שמן זית, ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים את העור בצד לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור הוא זהוב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מפזרים את הצד השני של השד במלח, ולאחר מכן להעיף את העוף ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את החום.
להעביר את השד למחבת גיליון, אוהל רופף עם נייר כסף ומניח בתנור עד שהרוטב נגמר ואתה מוכן צלחת.
הסר את השמן העודף מן המחבת לפני החזרה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את מיץ קלמנטיין, עליונות קלמנטיין וחומץ, מגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת. מערבבים את הקורנית ואת צ ' ילי ולתת את הנוזל להפחית בחצי לפני לשפוך את ציר העוף ומלח קמצוץ. המשך לבשל עד שהמניה תפחת. לטעום את הרוטב, לוודא שזה טעים, ולאחר מכן להסיר את גבעול הקורנית ומתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות מעובה וקצת עבה.
להניח את מחית זהב וכרובית יוקון על החלק התחתון של הצלחת, ולאחר מכן לחתוך את חזה העוף ולאוורר את הפרוסות על גבי. כפית חלק מהרוטב על ומסביב העוף, ומקשטים עם הקלמנטינות העליונות.
חצי את תפוחי האדמה, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית ל 6 עד 8 חתיכות.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הכרובית גם כן, ולאחר מכן לכסות את תפוחי האדמה על ידי 2 סנטימטרים של מים.
מפזרים בנדיבות עם מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ולהביא לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
להביא את השמנת לחלודה בסיר קטן. בינתיים, להעביר את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לתוך קערה גדולה.
מוסיפים כמחצית מהשמנת החמה ו-1/2 מהחמאה ומערבבים בכוונה עד לשילוב יסודי. חזור על תהליך זה עם שאר השמנת והחמאה עד incorporated. טעם לתיבול (כנראה תצטרך להוסיף מלח), ומגישים חם.