קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות68
מגזין

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1666 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 123 גרם שומן. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו את העור על חזה עוף, תפוחי אדמה זהב יוקון, כרובית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. נסו Celeriac & Yukon Gold Purée, פירה של יוקון זהב תפוחי אדמה עם פרמזן, ו זהב יוקון ופרה שומר עם חמאת רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: טחנת מזון
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
ללטף את חזה העוף יבש עם מגבת נייר. מעיל מחבת בינונית עם שמן זית, ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים את העור בצד לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור הוא זהוב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את הצד השני של השד במלח, ולאחר מכן להעיף את העוף ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את השד למחבת גיליון, אוהל רופף עם נייר כסף ומניח בתנור עד שהרוטב נגמר ואתה מוכן צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את השמן העודף מן המחבת לפני החזרה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את מיץ קלמנטיין, עליונות קלמנטיין וחומץ, מגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת. מערבבים את הקורנית ואת צ ' ילי ולתת את הנוזל להפחית בחצי לפני לשפוך את ציר העוף ומלח קמצוץ. המשך לבשל עד שהמניה תפחת. לטעום את הרוטב, לוודא שזה טעים, ולאחר מכן להסיר את גבעול הקורנית ומתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות מעובה וקצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ClementineClementine
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להניח את מחית זהב וכרובית יוקון על החלק התחתון של הצלחת, ולאחר מכן לחתוך את חזה העוף ולאוורר את הפרוסות על גבי. כפית חלק מהרוטב על ומסביב העוף, ומקשטים עם הקלמנטינות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ClementineClementine
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
חצי את תפוחי האדמה, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית ל 6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הכרובית גם כן, ולאחר מכן לכסות את תפוחי האדמה על ידי 2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מפזרים בנדיבות עם מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ולהביא לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
להביא את השמנת לחלודה בסיר קטן. בינתיים, להעביר את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים כמחצית מהשמנת החמה ו-1/2 מהחמאה ומערבבים בכוונה עד לשילוב יסודי. חזור על תהליך זה עם שאר השמנת והחמאה עד incorporated. טעם לתיבול (כנראה תצטרך להוסיף מלח), ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.