קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות68
מגזין

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית

חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזה עוף עם קלמנטינות, ציפור תאילנדית צ'ילה ו יוקון זהב פירה כרובית יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1666 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 123 גרם שומן. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו את העור על חזה עוף, תפוחי אדמה זהב יוקון, כרובית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. נסו Celeriac & Yukon Gold Purée, פירה של יוקון זהב תפוחי אדמה עם פרמזן, ו זהב יוקון ופרה שומר עם חמאת רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: טחנת מזון
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
ללטף את חזה העוף יבש עם מגבת נייר. מעיל מחבת בינונית עם שמן זית, ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, מפזרים את העור של העוף בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן מניחים את העור בצד לתוך המחבת. מבשלים עד שהעור הוא זהוב ופריך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים את הצד השני של השד במלח, ולאחר מכן להעיף את העוף ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך, עוד 5 עד 6 דקות. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להעביר את השד למחבת גיליון, אוהל רופף עם נייר כסף ומניח בתנור עד שהרוטב נגמר ואתה מוכן צלחת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את השמן העודף מן המחבת לפני החזרה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את מיץ קלמנטיין, עליונות קלמנטיין וחומץ, מגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת. מערבבים את הקורנית ואת צ ' ילי ולתת את הנוזל להפחית בחצי לפני לשפוך את ציר העוף ומלח קמצוץ. המשך לבשל עד שהמניה תפחת. לטעום את הרוטב, לוודא שזה טעים, ולאחר מכן להסיר את גבעול הקורנית ומתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך. הרוטב צריך להיות מעובה וקצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ClementineClementine
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להניח את מחית זהב וכרובית יוקון על החלק התחתון של הצלחת, ולאחר מכן לחתוך את חזה העוף ולאוורר את הפרוסות על גבי. כפית חלק מהרוטב על ומסביב העוף, ומקשטים עם הקלמנטינות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ClementineClementine
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
חצי את תפוחי האדמה, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית ל 6 עד 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הכרובית גם כן, ולאחר מכן לכסות את תפוחי האדמה על ידי 2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מפזרים בנדיבות עם מלח (זה צריך לטעום כמו האוקיינוס) ולהביא לרתיחה. לאחר שהמים רותחים כ -10 דקות, מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד שהירקות רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
להביא את השמנת לחלודה בסיר קטן. בינתיים, להעביר את תפוחי האדמה והכרובית דרך טחנת מזון לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים כמחצית מהשמנת החמה ו-1/2 מהחמאה ומערבבים בכוונה עד לשילוב יסודי. חזור על תהליך זה עם שאר השמנת והחמאה עד incorporated. טעם לתיבול (כנראה תצטרך להוסיף מלח), ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.