חזה עוף עם רוזמרין ו Chanterelles ותפוחי אדמה שום קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? חזה עוף עם רוזמרין ו Chanterelles ותפוחי אדמה שום קלוי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוזמרין, עירית, פטריות chanterelle, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: שום רוזמרין תפוחי אדמה קלויים, שום רוזמרין תפוחי אדמה קלויים, ו רוזמרין ותפוחי אדמה קלויים שום.
הוראות
1
כדי להפוך תפוחי אדמה: מחממים תנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מחבת קלייה בתנור במשך 5 דקות כדי לחמם מראש. בקערת ערבוב, לשלב את תפוחי האדמה, שום, ושמן זית ומערבבים כדי מעיל תפוחי אדמה ושום. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
כמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
העברה למחבת הצלייה וצלי, ערבוב מדי פעם עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם קצה הסכין ואת שיני השום רכים מאוד ומתוקים בטעם, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הסר מהתנור ולהתחמם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי להכין פטריות: במחבת סאוט 12 אינץ', מחממים את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים כ 3 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
7
מוסיפים את השום ומבשלים על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים את הפטריות והקורנית. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 7 עד 10 דקות, עד הפטריות רכות ושחררו את המיצים שלהם. אם הפטריות נראות יבשות במהלך הבישול, מוסיפים בערך 1/4 כוס של ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כאשר הפטריות רכות, מוסיפים את שאר ציר העוף, מעלים את החום לגובה, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-6 דקות. יהיה לא מעט נוזל בפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
הסר אותם מהחום, לכסות, ולהגדיר בצד כדי להתחמם.
1
מחממים את השמן 1 כף החמאה במחבת סאוט 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את חזה העוף במחבת, צד העור למטה. מבשלים כ 6 דקות, עד חום זהוב. הפעל ומבשל עד המיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הרוזמרין ומבשלים, מתבלים לעתים קרובות, במשך 6 עד 8 דקות יותר, עד העוף מבושל דרך ושחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מעבירים למגש הגשה ומניחים אותו בצד, מכוסה, כדי להתחמם.
5
יוצקים את כל השמן במחבת ומוסיפים את היין והקוניאק. להעלות את החום גבוה deglaze המחבת על ידי גירוד כל חתיכות משחי עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את המניה ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם כמעט בחצי או מעובה בטעם עשיר, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
הסר את המחבת מהחום ומערבולת ב 3 כפות הנותרים של חמאה. מתבלים עם עירית, מלח ופלפל. כפית את הרוטב על העוף ומגישים, עובר את הפטריות ותפוחי האדמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט