חזה עוף צרוב מחבת עם עשב Jus ו תפוחי אדמה-ירקות חשיש
חזה עוף צרוב מחבת עם עשב Jus וחשיש תפוחי אדמה-ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 782 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סקווש, תפוחי אדמה איידהו, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ביצים עלומות עם חזה הודו צלוי עשב וחשיש בטטה, חזה עוף צלוי פאן עם פקאן תפוחי אדמה חשיש ורוטב חמאה חום חריף, ו מחבת סלמון צרוב עם תפוחי אדמה חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה ומוסיפים את השמן. מתבלים את שני צידי חזה העוף במלח ופלפל, לפי הטעם. לצרוב את העוף, צד העור למטה, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני, להפוך את העוף, לכסות את המחבת ומבשלים בצד השני במשך 7 עד 8 דקות.
לאחר שהצד השני בושל, מוסיפים את היין, השום והעשבי תיבול וממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
להעביר את העוף למגש הגשה ולאפשר לו לנוח.
הסר את המחבת מהחום וקצף בחמאה, מגרד את החתיכות מתחתית המחבת.
מגישים את העוף עם חשיש תפוחי אדמה-ירקות ורוטב המחבת.
באמצעות פומפיה תיבת, לגרוס את תפוחי האדמה, קישואים וסקווש, ולהוסיף אותם לקערה גדולה.
מערבבים את הבצל, ביצה, קמח, שום, עשבי תיבול, ותבלינים Cajun. להתמזג היטב.
מוסיפים עוד קמח אם התערובת רטובה מדי. התערובת צריכה להחזיק את צורתו כאשר סחוט.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני.
הוסף 2 כפות שמן זרעי ענבים. מנה את החשיש לתוך 2 עוגות, ואז בעדינות לשים אותם במחבת. מבשלים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות, ואז להעיף ולבשל עד הצד השני הוא השחמה.
הסר אותם מהמחבת למגבת נייר ומתבלים במלח, לפי הטעם.