חזה פסיון עם חומץ סיידר, תפוחים ורימונים
גשו לסופר וקנו שאלוט, ציר עוף, חזה פסיון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים, ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר, ו חזיר צלוי עם תפוחים, חומץ סיידר ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שדיים פאונד בקלילות עם פטיש בשר לעובי עקבי. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. במחבת סאוט 10 אינץ 'עד 12 אינץ', מחממים חמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מוסיפים חזה פסיון, עור למטה, ומבשלים עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מניחים מחבת בתנור 8 עד 10 דקות.
הסר מחבת מהתנור והשדיים מהמחבת.
מוסיפים שאלוט למחבת ומערבבים. מבשלים מעל חום בינוני עד מתרכך, על 4 עד 5 דקות.
מוסיפים חומץ סיידר ותפוחים ומבשלים עד שהחומץ מתפוגג בחצי.
מוסיפים מלאי ושמנת ומביאים לרתיחה. החזרת חזה פסיון למחבת ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד. רוטב כפית מעל ומפזרים זרעי רימון.