חזיר אפוי עם זיגוג מתוק
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזיר אפוי עם זיגוג מתוק יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 4326 קלוריות, 328 גרם חלבון ו 254 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם חתיכות אננס, קמח, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חתיכות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. . וזה אדיר. נסו לחמניות מתוקות אוכמניות עם זיגוג לימון מתוק, חזיר אפוי עם זיגוג בורבון, ו חזיר אפוי עם זיגוג גויאבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים חזיר על מתלה להגדיר במחבת צלייה, בזהירות לשפוך על 1/2 אינץ ' של מים רותחים לתוך המחבת מתחת לבשר.
אופים את החזיר בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר (לא לגעת בעצם) קורא לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C.)
להפחית את חום התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.) בקערה, לערבב יחד את הסוכר החום, קמח, חרדל יבש, דבש, ומיץ לימון לפי הצורך כדי להפוך את הדבק עבה, חלקה.
מברישים את החזיר בנדיבות עם זיגוג. שיפוד 1 אננס נתח 1 דובדבן maraschino לכל קיסם, ולהכניס את המעוטרים מרים בכל רחבי בשר החזיר.
החזירו את החזיר לתנור וצלו במשך 15 דקות. מוסיפים את הבשר, הפרי וכל זה, עם זיגוג ומיצים שנאספו בתחתית המחבת, חוזרים לתנור, וצולים במשך 15 דקות נוספות.
תן מנוחה החזיר לפחות 10 דקות לפני חיתוך.