חזיר בג'ינג'ר-אל
חזיר בג'יג'ר-אל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1033 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר אייל, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור על פי ההוראות על חבילת החזיר.
מניחים את החזיר על מדף במחבת צלייה ושופכים את הג ' ינג ' ר אייל מעל. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים על פי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום וחרדל. כ -20 דקות לפני סיום החזיר, להסיר את נייר הכסף ואת כפית את תערובת החרדל על החזיר. תמשיכי לאפות, חשופה. בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות אותם.
מוסיפים 2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
לנקז, ואז להחזיר את תפוחי האדמה לסיר.
מוסיף את החמאה, שמנת חמוצה, צ ' דר, פלפל, והמלח הנותר לתפוחי האדמה ומחית בערך. לכסות כדי להתחמם עד החזיר נעשה. חותכים את החזיר, כפית מיצי המחבת על זה, ומגישים עם תפוחי האדמה.
מפזרים את הפטרוזיליה, אם תרצה בכך.טיפ: השתמש חזיר מעט גדול יותר (2 עד 3 פאונד) וליהנות שפע של שאריות.