חזיר הויסין עם שום וג'ינג'ר ירוק
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Hoisin מבושל איטי ועוטפת חזיר ג'ינג'ר עם סלט בוטנים, שום-ג'ינג'ר מרק אטריות עם ירקות חורף, ו מהיר וקל: סלמון שומשום רזה עם זנגביל-ירקות שום פטריות שיטאקה.
הוראות
שים את החזיר, הויסין ורוטב סויה בקערה ולאפשר לעמוד במשך 10 דקות.
מחממים את הגריל גבוה, לנער את כל רוטב עודף, ואז להניח את החזיר על מגש. גריל במשך 5 דקות, פונה באמצע הדרך, עד מבושל דרך.
הסר ולהשאיר לנוח במקום חם במשך 5 דקות.
בינתיים, לשים את הברוקולי בקערה בטוחה במיקרוגל עם 4 כפות מים, לכסות עם סרט נצמד, ואז מיקרוגל על גבוה במשך 3 דקות.
מחממים את השמן בווק, מוסיפים את השום ואת הג ' ינג ' ר, ומטגנים במשך 1 דקות.
מוסיפים את הבצל באביב ובוק צ ' וי, ואז מערבבים ומטגנים לעוד 2 דקות. טיפ בברוקולי עם קורטוב של רוטב סויה ומערבבים לטגן במשך 1-2 דקות יותר עד הירקות הוא התחמם דרך.
מגישים את החזיר עם הירקות, טפטוף של כל מיצי חזיר מנוחה אורז או אטריות, אם אתה רוצה.