חזיר וברוקולי אופים
ניתן להכין את המתכון חזיר וברוקולי בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מכלמתכונים יש 287 אוהדים. אם יש לכם חזיר, שמן זית, פסטה רוטיני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכונים דומים: חזיר וברוקולי אופים, חזיר ברוקולי אופים, ו חזיר וברוקולי אופים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את הפסטה במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים אך לא עכורים, כ -10 דקות.
להפשיר את הברוקולי בתנור מיקרוגל עד שאתה יכול לשבור אותו לחתיכות קטנות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את קוביות החזיר בשמן החם עד שהקצוות מתחילים להשחים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הברוקולי ומבשלים ומערבבים עד שעודפי המים התבשלו והחזיר והברוקולי חמים.
יוצקים פנימה את צנצנת רוטב האלפרדו והחלב; מערבבים לתערובת, מפזרים פלפל ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים הכל יחד לציפוי הפסטה ברוטב ומביאים לרתיחה.
מורחים את תערובת הפסטה המבעבעת לתבנית האפייה המוכנה, מעליה גבינת קולבי-מונטריי ג ' ק מגורדת, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהקדרה חמה והגבינה נמסה ומתחילה להשחים, כ -30 דקות.