סטייק קאובוי צלוי
זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם סטייקים בשר בקר עבה, מלח גס כשר, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סטייק קאובוי צלוי, סטייקים קאובוי עם רוטב גינס, ו סטייק סלמון צלוי.
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים לשפשף תבלין על שני הצדדים של סטייקים, לחיצה על לדבוק.
בואו סטייקים לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מורחים שקית שלמה של נתחי mesquite מיידיים אור מעל 2/3 של מתלה תחתון ולהכין ברביקיו (חום בינוני גבוה). סטייקים גריל מעל mesquite עד חום משני הצדדים, כ 2 דקות לכל צד.
בואו נתחי mesquite לשרוף עד אפר הוא אפור.
מסננים שבבי עץ; לפזר על mesquite. להחזיר סטייקים לחלק קריר יותר של גריל (לא על mesquite). כיסוי ברביקיו עם מכסה; סטייקים גריל כדי doneness הרצוי, על 10 דקות עבור בינוני-נדיר.
תן סטייקים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.