קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזיר וולינגטון

חזיר וולינגטון
חזיר וולינגטון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 984 קלוריות, 107 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו טבעות תפוחים, פלפל, פילה חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: חזיר מפורק וולינגטון, חזיר וולינגטון עם ירקות וענבים, ו האם וולינגטון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מקציפים את הביצה והמים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את טבעות התפוחים בקערה של מעבד מזון מיני ומעבדים למשך 30 עד 45 שניות או עד שהם בגודל של קוביות בינוניות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חתוך את בשר חזיר של כל עודף שומן ועור כסף. פורסים את הקצה באמצע לאורכו ויוצרים 2 חלקים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
6
הניחו את חלקי השקד אחד ליד השני ראש לזנב, כך שכאשר הם מונחים יחד הם באותו גודל בקצוות.
7
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על השיש וסדרו את חתיכות הפרושוטו במרכז, חופפים אותם מספיק כדי ליצור שכבה מוצקה שאורכה כמו הפילה. למעלה עם חתיכת קלף שנייה, ובעזרת מערוך, גלגל מעל הפרושוטו כדי לעזור להדביק את החלקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מוציאים את נייר הקלף ומפזרים את הפרושוטו עם המלח, הפלפל והטימין. הניחו את המכרז באמצע הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מורחים את התפוחים היבשים בין 2 חתיכות של פילה לדחוף בחזרה יחד כך התפוחים מוחזקים ביניהם. בעזרת נייר הקלף כדי לסייע, עוטפים את הפרושוטו סביב המכרז כדי לסגור לחלוטין באריזה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
פרושוטופרושוטו
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מפזרים את הדלפק בקמח ומרדדים את המאפה ל -12 על 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מורחים את החרדל דק במרכז המאפה ומניחים את הפרושוטו עטוף רך במרכז המאפה על החרדל. מקפלים את בצק העלים למעלה ומעל החלק העליון של הקצה, ואז מגלגלים לסגירה מוחלטת, ומברישים את שולי המאפה בשטיפת הביצים על מנת לאטום. הופכים את הקצה כך שצד הקצה בעובי הכפול של המאפה יהיה מתחת. צובטים את קצות המאפה לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
פרושוטופרושוטו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
מברישים את כל המאפה בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
מניחים את הפילה על תבנית חצי גיליון מרופדת קלף ואופים 25 עד 30 דקות או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 140 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוציאים את הפילה מהתנור, מעבירים למתלה קירור ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)