חזיר וולינגטון
חזיר וולינגטון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 984 קלוריות, 107 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו טבעות תפוחים, פלפל, פילה חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: חזיר מפורק וולינגטון, חזיר וולינגטון עם ירקות וענבים, ו האם וולינגטון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
מקציפים את הביצה והמים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מניחים את טבעות התפוחים בקערה של מעבד מזון מיני ומעבדים למשך 30 עד 45 שניות או עד שהם בגודל של קוביות בינוניות. הניחו בצד.
חתוך את בשר חזיר של כל עודף שומן ועור כסף. פורסים את הקצה באמצע לאורכו ויוצרים 2 חלקים נפרדים.
הניחו את חלקי השקד אחד ליד השני ראש לזנב, כך שכאשר הם מונחים יחד הם באותו גודל בקצוות.
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על השיש וסדרו את חתיכות הפרושוטו במרכז, חופפים אותם מספיק כדי ליצור שכבה מוצקה שאורכה כמו הפילה. למעלה עם חתיכת קלף שנייה, ובעזרת מערוך, גלגל מעל הפרושוטו כדי לעזור להדביק את החלקים זה לזה.
מוציאים את נייר הקלף ומפזרים את הפרושוטו עם המלח, הפלפל והטימין. הניחו את המכרז באמצע הפרושוטו.
מורחים את התפוחים היבשים בין 2 חתיכות של פילה לדחוף בחזרה יחד כך התפוחים מוחזקים ביניהם. בעזרת נייר הקלף כדי לסייע, עוטפים את הפרושוטו סביב המכרז כדי לסגור לחלוטין באריזה.
מפזרים את הדלפק בקמח ומרדדים את המאפה ל -12 על 14 אינץ'.
מורחים את החרדל דק במרכז המאפה ומניחים את הפרושוטו עטוף רך במרכז המאפה על החרדל. מקפלים את בצק העלים למעלה ומעל החלק העליון של הקצה, ואז מגלגלים לסגירה מוחלטת, ומברישים את שולי המאפה בשטיפת הביצים על מנת לאטום. הופכים את הקצה כך שצד הקצה בעובי הכפול של המאפה יהיה מתחת. צובטים את קצות המאפה לאיטום.
מברישים את כל המאפה בשטיפת הביצים.
מניחים את הפילה על תבנית חצי גיליון מרופדת קלף ואופים 25 עד 30 דקות או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 140 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הפילה מהתנור, מעבירים למתלה קירור ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.