חזיר וקליפות ים עם ירקות קיץ עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.43 דולר למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שום, בצל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מרהיב. נסו רגל חזיר על האש עם ירקות קיץ בגריל, מרק ירקות וקליפות קטנות, ו ירקות חורף בקליפות בצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים פסטה צדף, מבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את החזיר במחבת ומתבלים ברוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 10 דקות, או עד כמעט נעשה.