חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 1041 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי מרווה, פתיתי פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-30 דקות. נסו חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר, ברווז שזיף קלוי עם זיגוג מייפל סיידר, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג מייפל-Spice (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום אחד לפני הצלייה: במיכל פלסטיק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר, מערבבים את המים עם מלח וסוכר חום עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונלי
2
מוסיף את התבלינים. נקניק ציון דפוס יהלום דרך העור והשומן, דואג לא לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים בשר חזיר למי מלח, מוסיפים אותו עם צלחת כדי לשמור אותו שקוע, ומקררים לפחות 4 אבל לא יותר מ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונלי
4
מסננים, שוטפים, מלטפים את הבשר ומייבשים, ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
5
שעה לפני הצלייה, להסיר את החזיר מהמקרר. מחממים את התנור ל 450 מעלות f. עבור לשפשף: דופק את שמן הזית, חרדל, פטרוזיליה, מרווה, שום, פלפל אדום, מלח ופלפל שחור במעבד מזון כדי להפוך את הדבק. תמרח את זה על ירך חזיר. במחבת קלייה גדולה, לזרוק את טריזי הבצל עם 1 כוס סיידר תפוחים, ולהגדיר את החזיר על גבי. צולים את בשר החזיר במשך 30 דקות, להפחית את טמפרטורת התנור 325 מעלות F, וצולים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 165 מעלות F, על 4 שעות. לאחר השעה הראשונה, רופף לעטוף רדיד אלומיניום סביב העצם כדי למנוע ממנו לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סיידר תפוחים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, עבור זיגוג: לרתיחה, ואז מבשלים, סיידר תפוחים הנותרים בסיר, ברפרוף לפי הצורך, עד סירופי מופחת על 2 כוסות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
במהלך 1 1/2 השעות האחרונות של בישול בשר חזיר, מברשת אותו עם זיגוג כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונלי
8
מעבירים את בשר החזיר המבושל למגש אטום ולתת לו לנוח בתנור כבוי במשך 30 דקות. באופן רופף לכסות את הבצלים בקערה, ולשים אותם בתנור גם כן. מסננים את מיצי המחבת לתוך סיר, לרפרף את כל עודף שומן, ולהביא לרתיחה. לעשות משחה עם קמח וחמאה ולהקציף קצת בכל פעם לתוך המיצים. מרתיחים עד סמיך. חותכים את החזיר ומגישים עם בצל ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה