קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות27
מגזין

חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר

חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר
חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 1041 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי מרווה, פתיתי פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-30 דקות. נסו חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר, ברווז שזיף קלוי עם זיגוג מייפל סיידר, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג מייפל-Spice (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד לפני הצלייה: במיכל פלסטיק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר, מערבבים את המים עם מלח וסוכר חום עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מוסיף את התבלינים. נקניק ציון דפוס יהלום דרך העור והשומן, דואג לא לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים בשר חזיר למי מלח, מוסיפים אותו עם צלחת כדי לשמור אותו שקוע, ומקררים לפחות 4 אבל לא יותר מ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מסננים, שוטפים, מלטפים את הבשר ומייבשים, ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
שעה לפני הצלייה, להסיר את החזיר מהמקרר. מחממים את התנור ל 450 מעלות f. עבור לשפשף: דופק את שמן הזית, חרדל, פטרוזיליה, מרווה, שום, פלפל אדום, מלח ופלפל שחור במעבד מזון כדי להפוך את הדבק. תמרח את זה על ירך חזיר. במחבת קלייה גדולה, לזרוק את טריזי הבצל עם 1 כוס סיידר תפוחים, ולהגדיר את החזיר על גבי. צולים את בשר החזיר במשך 30 דקות, להפחית את טמפרטורת התנור 325 מעלות F, וצולים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 165 מעלות F, על 4 שעות. לאחר השעה הראשונה, רופף לעטוף רדיד אלומיניום סביב העצם כדי למנוע ממנו לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, עבור זיגוג: לרתיחה, ואז מבשלים, סיידר תפוחים הנותרים בסיר, ברפרוף לפי הצורך, עד סירופי מופחת על 2 כוסות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
במהלך 1 1/2 השעות האחרונות של בישול בשר חזיר, מברשת אותו עם זיגוג כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
מעבירים את בשר החזיר המבושל למגש אטום ולתת לו לנוח בתנור כבוי במשך 30 דקות. באופן רופף לכסות את הבצלים בקערה, ולשים אותם בתנור גם כן. מסננים את מיצי המחבת לתוך סיר, לרפרף את כל עודף שומן, ולהביא לרתיחה. לעשות משחה עם קמח וחמאה ולהקציף קצת בכל פעם לתוך המיצים. מרתיחים עד סמיך. חותכים את החזיר ומגישים עם בצל ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

מרכיבים