קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות27
מגזין

חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר

חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר
חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 1041 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי מרווה, פתיתי פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-30 דקות. נסו חזיר טרי קלוי עם זיגוג סיידר, ברווז שזיף קלוי עם זיגוג מייפל סיידר, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג מייפל-Spice (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד לפני הצלייה: במיכל פלסטיק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר, מערבבים את המים עם מלח וסוכר חום עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מוסיף את התבלינים. נקניק ציון דפוס יהלום דרך העור והשומן, דואג לא לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים בשר חזיר למי מלח, מוסיפים אותו עם צלחת כדי לשמור אותו שקוע, ומקררים לפחות 4 אבל לא יותר מ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מסננים, שוטפים, מלטפים את הבשר ומייבשים, ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
שעה לפני הצלייה, להסיר את החזיר מהמקרר. מחממים את התנור ל 450 מעלות f. עבור לשפשף: דופק את שמן הזית, חרדל, פטרוזיליה, מרווה, שום, פלפל אדום, מלח ופלפל שחור במעבד מזון כדי להפוך את הדבק. תמרח את זה על ירך חזיר. במחבת קלייה גדולה, לזרוק את טריזי הבצל עם 1 כוס סיידר תפוחים, ולהגדיר את החזיר על גבי. צולים את בשר החזיר במשך 30 דקות, להפחית את טמפרטורת התנור 325 מעלות F, וצולים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם 165 מעלות F, על 4 שעות. לאחר השעה הראשונה, רופף לעטוף רדיד אלומיניום סביב העצם כדי למנוע ממנו לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, עבור זיגוג: לרתיחה, ואז מבשלים, סיידר תפוחים הנותרים בסיר, ברפרוף לפי הצורך, עד סירופי מופחת על 2 כוסות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
במהלך 1 1/2 השעות האחרונות של בישול בשר חזיר, מברשת אותו עם זיגוג כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
מעבירים את בשר החזיר המבושל למגש אטום ולתת לו לנוח בתנור כבוי במשך 30 דקות. באופן רופף לכסות את הבצלים בקערה, ולשים אותם בתנור גם כן. מסננים את מיצי המחבת לתוך סיר, לרפרף את כל עודף שומן, ולהביא לרתיחה. לעשות משחה עם קמח וחמאה ולהקציף קצת בכל פעם לתוך המיצים. מרתיחים עד סמיך. חותכים את החזיר ומגישים עם בצל ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי