קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

חזיר מגולגל משמש-פיסטוק

חזיר מגולגל משמש-פיסטוק
אם יש לכם צוף משמש, מלח שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי מגולגל עם שזיף ומילוי משמש, בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש, ו צלי חזיר מגולגל.

הוראות

1
כדי לחתוך צלי חזיר לתוך מלבן גדול שיכול להיות מלא מגולגל, לחתוך לאורכו על 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של חזיר בתוך 1/2 אינץ' של קצה הנגדי; שטוח פתוח. חזור עם הצד השני של חזיר, חיתוך מהקצה הפנימי לקצה החיצוני; פתוח שטוח כדי ליצור מלבן.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
מפזרים משמשים, אגוזים 1/2 כוס, שום, מלח ופלפל על בשר חזיר כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה. בחוזקה להפשיל חזיר, מתחיל עם צד קצר. מאובטח עם קיסמים, או לקשור עם חוט. חזיר פירס בכל רחבי עם שיפוד מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
3
מברישים ברנדי על פני כל השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
בואו לעמוד 15 דקות.
5
צחצח שוב את הברנדי שנותר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
6
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר. הצלי חשף 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים פירורי קרקר, 2 כפות אגוזים ומלח שום; לבשל ומערבבים 1 דקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
שימורי מברשת על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
10
מפזרים תערובת פירור. הצלוי חשף 30 עד 60 דקות יותר או עד מדחום קורא 71°. כיסוי ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה לגילוף קל יותר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום