חזיר מגולגל משמש-פיסטוק
אם יש לכם צוף משמש, מלח שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי מגולגל עם שזיף ומילוי משמש, בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש, ו צלי חזיר מגולגל.
הוראות
כדי לחתוך צלי חזיר לתוך מלבן גדול שיכול להיות מלא מגולגל, לחתוך לאורכו על 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של חזיר בתוך 1/2 אינץ' של קצה הנגדי; שטוח פתוח. חזור עם הצד השני של חזיר, חיתוך מהקצה הפנימי לקצה החיצוני; פתוח שטוח כדי ליצור מלבן.
מפזרים משמשים, אגוזים 1/2 כוס, שום, מלח ופלפל על בשר חזיר כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה. בחוזקה להפשיל חזיר, מתחיל עם צד קצר. מאובטח עם קיסמים, או לקשור עם חוט. חזיר פירס בכל רחבי עם שיפוד מתכת.
מברישים ברנדי על פני כל השטח.
צחצח שוב את הברנדי שנותר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר. הצלי חשף 1 שעה 30 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים פירורי קרקר, 2 כפות אגוזים ומלח שום; לבשל ומערבבים 1 דקה. מגניב במקצת.
שימורי מברשת על בשר חזיר.
מפזרים תערובת פירור. הצלוי חשף 30 עד 60 דקות יותר או עד מדחום קורא 71°. כיסוי ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה לגילוף קל יותר.