זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך אבוקדו, טימין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בשר חזיר מגורר צ' יפוטלה, Chipotle קלוי איטי חזיר-Chipotle מוסיף מגע כזה מיוחד חזיר משך, כולם ירצו לדעת את הסוד שלך, ו טאקו רחוב עם צ'יפוטלה חזיר מגורר.
הוראות
1
כדי להפוך את tostaditas: באמצעות חותך עוגיות עגול 2 אינץ', לחתוך 4 סיבובים מכל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
2
יוצקים שמן 1/2 אינץ ' למחבת גדולה, כבדה וחום על חום גבוה עד השמן מנצנץ. קו גיליון אפייה עם עובי כפול של מגבות נייר. עבודה בקבוצות, להוסיף את הטורטיות לשמן ומטגנים עד חום זהוב, על 1 דקה. באמצעות רשת תיל רחפן, להעביר את tostaditas למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
Skimmer
3
כדי לצלות את החזיר: להביא 8 כוסות מים לרתיחה בתבשיל גדול או תנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים את החזיר, הבצל, השום והמלח וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, חשוף, עד חזיר הוא מזלג מכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסננים במסננת, משליכים את הבצל והשום, ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר את החזיר קרש חיתוך לגרוס עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
כדי להפוך את הרוטב: לבשל את צ ' וריסו במחבת nonstick בינונית על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות ומתפורר אותו עם כף עץ עד שהוא הופך אדום כהה וחלק השמן הוא שוחרר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסננים מסננת בסדר רשת כדי להסיר את השמן העודף, ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את שמן הקנולה למחבת ומחממים על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את העגבניות, קורנית, ציפורן, וקינמון ומביאים לרתיחה. לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד העגבניות לתת את המיצים שלהם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את הצ 'וריסו, חזיר מגורר, וצ' יפוטלס ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים כדי למזג את הטעמים, כ 2 דקות.