חזיר מו שו
חזיר מו שו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 219 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב נאפה, קורנפלור, פנקייק מו שו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן) (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות פטריות אוזן עץ במים חמים כדי לכסות 15 דקות או עד רך; לנקז ולפרוס. תניח בצד.
להקפיא צלעות חזיר 30 דקות או עד המשרד.
הסר מהמקפיא, וחתוך לרצועות בעובי 1/8 אינץ'. לזרוק עם קורנפלור ורוטב סויה; להפריש.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה או ווק בחום בינוני גבוה 2 דקות.
מוסיפים ביצים; מוקפץ 1 דקה או עד הסוף.
מוסיפים 1 כף הנותרים למחבת, וחום על חום בינוני-גבוה 2 דקות.
מוסיפים חזיר, ומערבבים 3 עד 4 דקות או עד לסיום.
מוסיפים פטריות אוזן עץ, כרוב, נבטי במבוק ופטריות טריות. מוקפץ 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ביצים ובצל ירוק, ומערבבים 30 שניות. כף באופן שווה במרכז כל פנקייק; להפשיל.
* 1 כוס פטריות טריות פרוסות ניתן להחליף פטריות אוזן עץ; להשמיט.