קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

חזיר מזוגג בורבון

חזיר מזוגג בורבון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם חזיר, סוכר חום, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טבעות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לימון מזוגג אננס הפוך Gingerbread כקינוח. נסו חזיר מזוגג בורבון, חזיר מזוגג בורבון, ו חזיר מזוגג בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציון פני השטח של החזיר, מה שהופך צורות יהלום על 1/2 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
מניחים את החזיר בשקית גדולה, שניתן לאטום מחדש.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מוסיפים את הבורבון, סוכר חום, אננס כתוש, דבש ושום לשקית; מקררים לפחות 8 שעות, הופכים את השקית על פני מספר פעמים בעת כבישה.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מעבירים את החזיר ואת המרינדה לתבנית אפייה גדולה; לשפוך את המים לתוך המנה. לצרף את טבעות אננס סביב פני השטח של בשר חזיר עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -165 מעלות F (95 מעלות C), צולל מדי פעם עם הרוטב במחבת, 90 עד 105 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות