חזיר מזוגג בורבון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם חזיר, סוכר חום, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טבעות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לימון מזוגג אננס הפוך Gingerbread כקינוח. נסו חזיר מזוגג בורבון, חזיר מזוגג בורבון, ו חזיר מזוגג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
ציון פני השטח של החזיר, מה שהופך צורות יהלום על 1/2 אינץ ' עמוק.
מניחים את החזיר בשקית גדולה, שניתן לאטום מחדש.
מוסיפים את הבורבון, סוכר חום, אננס כתוש, דבש ושום לשקית; מקררים לפחות 8 שעות, הופכים את השקית על פני מספר פעמים בעת כבישה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מעבירים את החזיר ואת המרינדה לתבנית אפייה גדולה; לשפוך את המים לתוך המנה. לצרף את טבעות אננס סביב פני השטח של בשר חזיר עם קיסמים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -165 מעלות F (95 מעלות C), צולל מדי פעם עם הרוטב במחבת, 90 עד 105 דקות.