חזיר מזוגג דובדבן
חזיר מזוגג דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 99 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1232 קלוריות. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, שקדים חתוכים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ריבת הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוף בזיגוג דובדבנים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מניחים חזיר על מדף במחבת אפייה רדודה.
אופים, חשוף, בתנור 325 מעלות f על 1-1 / 2 שעות (או עד רשם מדחום 140 מעלות F).
בינתיים, בסיר לשלב את ריבת הדובדבן, חומץ, סירופ תירס, ותבלינים. מבשלים ומערבבים עד הרתיחה. להפחית את החום; להרתיח שתי דקות.
הסר מהחום. שים 3/4 כוס הזיגוג לצד.
כ-15 דקות לפני הכנת הבשר, כף חלק הזיגוג הנותר מעל בשר החזיר, צולה מדי פעם.
הסר מהתנור; מניחים על צלחת מנה מחוממת.
מערבבים את המים לתוך זיגוג 3/4 כוס שמורות; חום ומגישים יחד עם בשר חזיר.