חזיר מזוגג עם רוטב חרדל אננס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזיר מזוגג עם רוטב חרדל אננס יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1061 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, בשר חזיר צלוי חלקית, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: אננס-חרדל-חזיר מזוגג, אננס-חרדל-חזיר מזוגג, ו Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם מראש תנור עד 325°f. שמן מחבת צלייה גדולה.
אם בשר חזיר מגיע עטוף פלסטיק, לשטוף בשר חזיר יבש טפיחה.
חותכים ומשליכים כל עור עבה עם סכין חיתוך חדה, עוזב הלהקה 1 אינץ 'סביב קצה shank, ואז לחתוך את כל אבל על 1/8 אינץ' שכבת שומן במידת האפשר. שים בשר חזיר, בצד חתוך למטה, במחבת צלייה.
יוצקים 3/4 כוס מיץ אננס סביב בשר חזיר לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר, ואז אופים 1 שעה.
בעוד בשר חזיר הוא אפייה, לשלב סוכר הנותרים 2 1/4 כוסות מיץ אננס ב 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד להרתיח בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 3/4 כוס, 12 עד 15 דקות.
להעביר סירופ אננס לקערה מגניב 5 דקות.
להקציף חרדל, מלח ופלפל, ואז לשפוך 1/2 כוס לתוך קערה קטנה ומערבבים קורנית. מילואים הנותרים תערובת חרדל להגשה.
להשליך רדיד מחבת חזיר מברשת עם תערובת חרדל טימין, ואז אופים, צליעה עם מיצי פאן מדי פעם, עד מדחום מוכנס למרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושמים 145 עד 66°, 1 1/4 עד 1/2 שעות. אם מיצי פאן מתאדים במהלך האפייה, מוסיפים 1/2 כוס מים.
להעביר בשר חזיר למגש, להשליך מיצי פאן, ולתת לעמוד, חשוף, 15 עד 30 דקות לפני חיתוך.
מגישים חזיר עם תערובת חרדל שמורה בצד.
* תערובת חרדל אננס, ללא טימין, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* בשר חזיר יכול להיות גזוז של עור ושומן 8 שעות קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.