קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

חזיר מזוגג תאנה

חזיר מזוגג תאנה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזיר מזוגג תאנה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 98 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1189 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם מים, חומץ סיידר, שימורי תאנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. נסו איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לקצץ את החזיר על ידי הסרת העור החיצוני/קליפה, משאיר 1/4 אינץ ' של שומן. להבקיע את שכבת השומן עם סכין קיצוץ בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
שים את החזיר, בצד לחתוך למטה, במחבת צלייה או צלחת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים להפוך את זיגוג על ידי לטאטא את כל שאר החומרים יחד בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, להחדיר טעמים כדי לדלל את השימורים, על 3 עד 5 דקות. שים בצד 1/4 כוס של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
הסר את רדיד לאחר חזיר מבושל במשך 1 שעה מברשת אותו עם זיגוג, עובד אותו לתוך הציונים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
אופים את החזיר, חשוף, עוד 40 דקות, צולה שוב לאחר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר את החזיר מהתנור כאשר הטמפרטורה הפנימית של 140 מעלות F הוא הגיע על מדחום מיד לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
להעביר את החזיר ללוח גילוף וזה לתת מנוחה במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
12
דלג כמה שיותר שומן ככל האפשר ולאחר מכן לטאטא את שמור 1/4 כוס זיגוג. מביאים את המחבת לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום ומבשלים עד עקביות הרצוי הוא הגיע. מסננים לתוך צלחת רוטב מחומם לרוטב חלק,אם תרצה. דק לחתוך את החזיר ולסדר אותו על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מגישים עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות