חזיר מחבת עם סלסה אפרסק פיקנטי
חזיר מחבת עם סלסה אפרסק פיקנטי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, פלפל jalapeño, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו סלסה אפרסק מתוקה ומתובלת, נאצ'וס מחבת עם רוטב סלסה ורדה עוף, ו סלמון מושחר עם גבינה פולנטנית אפרסק פיקנטי + סלסה תירס Chard (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; להפריש.
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים 2 פרוסות בשר חזיר ומבשלים 3 דקות בכל צד.
הסר מהמחבת, ולהתחמם. חזור על התהליך עם הנותרים 2 פרוסות של בשר חזיר.
מוסיפים תערובת אפרסק למחבת; מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד אפרסקים מחוממים היטב נוזלי הוא סירופ.
מניחים 1 פרוסת בשר חזיר על כל אחד 4 צלחות; העליון כל אחד עם 1/3 כוס סלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.