קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

חזיר מטוגן בחלב וקרם

חזיר מטוגן בחלב וקרם
חזיר מטוגן בחלב וקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. אם יש לכם בשר חזיר בשר צלוי, חמאה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: בשר חזיר מטוגן בחלב, כתף חזיר מטוגנת בחלב, ו בשר חזיר מטוגן בחלב.

הוראות

1
שלב 1 כף חמאה ושמן זית על אש בינונית גבוהה בשר חזיר העונה על כל הצדדים עם מלח. כאשר קצף החמאה נרגע, מוסיפים ירך חזיר וחום מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ירך חזירירך חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הסר חזיר לשפוך עודף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מניחים מחבת בחזרה על חום ומוסיפים את החמאה הנותרים ועלים מרווה; מבשלים כ 4 דקות, או עד מרווה הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים גרידת לימון ומחזירים ירך חזיר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים חלב ושמנת על בשר חזיר ומביאים לרתיחה; לאחר חזיר יש רתיחה, להפוך את החום נמוך בינוני לכסות באופן רופף עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מבשלים חלקית מכוסה על אש נמוכה במשך 4 שעות, הופך צלוי כל 30 דקות. בסוף 4 שעות להסיר את המכסה; הרוטב שנותר צריך להיות עבה, ומתחיל להיראות מקושקש. לבשל 30 דקות נוספות, חשוף, שמירה על עין קרובה על הרוטב; זה יתחיל לקחת על צבע בז'. לאחר הרוטב התעבה, להסיר צלי ולתת לשבת במשך 10 דקות. מתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל ומגישים עם spätzle, או אטריות ביצה וכמה כרישה מוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק