חזיר מטוגן בחלב וקרם
חזיר מטוגן בחלב וקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. אם יש לכם בשר חזיר בשר צלוי, חמאה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: בשר חזיר מטוגן בחלב, כתף חזיר מטוגנת בחלב, ו בשר חזיר מטוגן בחלב.
הוראות
שלב 1 כף חמאה ושמן זית על אש בינונית גבוהה בשר חזיר העונה על כל הצדדים עם מלח. כאשר קצף החמאה נרגע, מוסיפים ירך חזיר וחום מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
הסר חזיר לשפוך עודף חמאה.
מניחים מחבת בחזרה על חום ומוסיפים את החמאה הנותרים ועלים מרווה; מבשלים כ 4 דקות, או עד מרווה הוא ריחני.
מוסיפים גרידת לימון ומחזירים ירך חזיר לסיר.
יוצקים חלב ושמנת על בשר חזיר ומביאים לרתיחה; לאחר חזיר יש רתיחה, להפוך את החום נמוך בינוני לכסות באופן רופף עם מכסה.
מבשלים חלקית מכוסה על אש נמוכה במשך 4 שעות, הופך צלוי כל 30 דקות. בסוף 4 שעות להסיר את המכסה; הרוטב שנותר צריך להיות עבה, ומתחיל להיראות מקושקש. לבשל 30 דקות נוספות, חשוף, שמירה על עין קרובה על הרוטב; זה יתחיל לקחת על צבע בז'. לאחר הרוטב התעבה, להסיר צלי ולתת לשבת במשך 10 דקות. מתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל ומגישים עם spätzle, או אטריות ביצה וכמה כרישה מוקפצת.