חזיר מטוגן עם כרוב ותפוחים
זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. אם יש לך סיידר תפוחים, דבש חרדל במרכז לחתוך חזיר פילה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלי חזיר עם תפוחים קלויים וכרוב אדום מטוגן, קציצות נקניק חזיר עם כרוב מטוגן ותפוחים, ו בשר חזיר מטוגן עם כרוב ותפוחים.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת עמוקה וגדולה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר חזיר מן המחבת; להפריש, ולשמור על חם.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות.
הוסף תערובת סיידר, תפוח, והבא 3 מרכיבים למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
להחזיר חזיר למחבת; לכסות ולבשל 18 דקות או עד מדחום רושם 155 (מעט ורוד).
הסר חזיר ממחבת. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך. להשליך עלה דפנה.