חזיר מיושן עם סוכר חום וזיגוג חרדל
חזיר מיושן עם סוכר חום וזיגוג חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 76 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חרדל dijon תבואה, סוכר חום זהוב, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בסוכר חום זהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. מתכונים דומים: חזיר אפוי עם זיגוג סוכר וחרדל חום, סלמון עם סוכר חום וזיגוג חרדל, ו חזיר אפוי עם זיגוג חרדל סוכר חום.
הוראות
מניחים חזיר במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מיץ תפוחים על ירך חזיר. לכסות את החזיר לחלוטין עם נייר קלף, ואז לכסות את החזיר ואת מחבת צלייה לחלוטין עם רדיד חובה כבדה, איטום בחוזקה בקצוות של מחבת.
אופים בשר חזיר עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז הקותמים 63°, על 3 שעות 45 דקות.
הסר בשר חזיר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מסננים ומשליכים נוזלים מחבת צלייה.
חותכים את הקליפה ואת כל אבל 1/4 אינץ ' עבה שכבה של שומן מן בשר חזיר ולהשליך. באמצעות סכין חדה ארוכה, שומן ציון 1 אינץ 'רחב, 1/4 אינץ' עמוק יהלום דפוס.
מורחים חרדל באופן שווה על שכבת שומן על בשר חזיר. טפיחה סוכר חום על ציפוי חרדל, הקשה בחוזקה לדבוק.
טפטוף דבש באופן שווה מעל.
אופים עד חזיר מזוגג היטב, כפית כל זיגוג חרדל וסוכר כי מחליק לתוך מחבת צלייה בחזרה מעל בשר חזיר, כ -30 דקות.
להעביר בשר חזיר למגש; בואו מגניב לפחות 45 דקות. פורסים בשר חזיר ומגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
סוביניון בלאן הוא התאמה טובה עבור חזיר ואספרגוס, יין ידוע לשמצה-מרכיב לא ידידותי. אנחנו אוהבים את הסוביניון בלאן של ג ' ואל גוט 2006 מעמק נאפה (18 דולר), שיש בו טעמי פירות והדרים טרופיים עם ניחוחות פרחוניים וגימור פריך.