חזיר ממילאנו
חזיר Milanese עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, לחם כריך, צלעות חזיר עבות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו חזיר ממילאנו, חזיר ממילאנו, ו חזיר ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל. דופק את הלחם במעבד מזון כדי להפוך פירורים גסים (אתה צריך על 3 כוסות).
מעבירים את פירורי הלחם לתבנית אפייה רדודה וזורקים עם הגבינה, הפטרוזיליה והרוזמרין.
לטאטא את הביצים בקערה רדודה.
שים את הקמח בקערה רדודה אחרת. לדלות כל קוצצים בקמח, ולאחר מכן לטבול את הביצים המוכות ואת המעיל בתערובת פירורי הלחם, לחיצה על כך מקלות הציפוי.
מחממים שמן זית 1/4 אינץ ' במחבת גדולה מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות, לבשל את צלעות חזיר עד חום זהוב מבושל דרך, 2 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
לזרוק את ארוגולה ועגבניות בקערה עם 1 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את צלעות החזיר בין הצלחות ומתבלים במלח.
מגישים עם סלט ארוגולה ופלחי לימון.