קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

חזיר ממילאנו

חזיר ממילאנו
חזיר Milanese עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, לחם כריך, צלעות חזיר עבות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו חזיר ממילאנו, חזיר ממילאנו, ו חזיר ממילאנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל. דופק את הלחם במעבד מזון כדי להפוך פירורים גסים (אתה צריך על 3 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים את פירורי הלחם לתבנית אפייה רדודה וזורקים עם הגבינה, הפטרוזיליה והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
לטאטא את הביצים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים את הקמח בקערה רדודה אחרת. לדלות כל קוצצים בקמח, ולאחר מכן לטבול את הביצים המוכות ואת המעיל בתערובת פירורי הלחם, לחיצה על כך מקלות הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים שמן זית 1/4 אינץ ' במחבת גדולה מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות, לבשל את צלעות חזיר עד חום זהוב מבושל דרך, 2 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
לזרוק את ארוגולה ועגבניות בקערה עם 1 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את צלעות החזיר בין הצלחות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגישים עם סלט ארוגולה ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
9
צילום אנטוניס אכילאוס