חזיר מעושן
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש זרעי חרדל, חומץ סיידר, פטרוזיליה מתולתל, וציפורן הקרקע. נסו שרימפס בעציץ, שרימפס בעציץ, ו שרימפס בעציץ (מתכונים דומים).
הוראות
להמס את החמאה בעדינות במחבת קטנה ולהשאיר אותו להתיישב. לאט לאט לשפוך את השומן הצהוב ברור מן החמאה נמסה לתוך קערה קטנה או כד, משאיר את הנוזל חלבי במחבת. זרוק את החלק החלבי. משוך בנפרד לגרוס את החזיר דק ככל האפשר לתוך רצועות stringy להשתמש בסכין כדי לעזור אם אתה צריך.
מערבבים את החזיר עם פטרוזיליה, תבלינים, חומץ, שני שלישים מהחמאה וקצת מלח ים פריך. מחלקים בין 8 ramekins קטן או סירים. לחץ למטה ולשטח את פני השטח עם האצבעות שלך, ואז כפית או לשפוך על שאר החמאה. צונן עד שהחמאה מוצקה, ואז לעטוף בסרט נצמד. יהיה להקפיא עד 3 חודשים.
כדי לשרת, להפשיר את הסירים לילה במקרר אם קפוא.
מגישים עם טוסט, cornichons ו chutney, או לטבול סירים בקצרה בקערה של מים חמים ולהפוך את החזיר בעציץ על צלחות הראשון.