קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות38
מגזין

חזיר מעושן אפוי עם מנגו

חזיר מעושן אפוי עם מנגו
חזיר מעושן אפוי עם מנגו נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 98 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לכי לחנות וקחי חזיר, בצלים, נקטר אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו חצאי העוף המעושנים של ג'ייק מוגשים עם רוטב האננס-מנגו המעושן של ג' ייק, טורקי מעושן וקסדיות מנגו, ו חזיר מעושן מתובל עם מנגו-חמוציות צ'אטני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקצץ כל קליפה קשה ושומן מבשר חזיר, משאיר שכבה עבה 1/4 אינץ ' של שומן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
להעביר בשר חזיר למחבת צלייה. מפזרים בצל ומנגו סביב מחבת ושופכים צוף על ירך חזיר. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
נקטרנקטר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הסר רדיד, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 204°, ולהמשיך לאפות, לצלות עם מיצי פאן מדי פעם, עד חזיר הוא השחמה קלות ומנגו ובצל הם מאוד מכרז, 30 עד 45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר בשר חזיר ללוח גילוף. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מנגו ובצל לקערה בינונית ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להעביר מיצי פאן לסיר קטן ולהגדיר מעל חום מתון. מבשלים, חשוף, עד מעובה מעט מופחת, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
פרוסת בשר חזיר ולסדר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
מקשטים עם מנגו ובצל ומגישים, מלווים במיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי