חזיר מעושן, צנון צלוי, ופניני גבינה.
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזיר מעושן, רדיקיו צלוי, ופניני גבינה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. גשו לסופר וקנו רדיקיו, ג'בטה, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פניני חם עם טלג'יו, רדיקיו בגריל, וספק, חזיר בגריל, גבינה ופניני פלפל אדום קלוי, ו גבינת עיזים ופניניני פלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F.
להניח את הפרוסות של רדיקיו על מחבת גיליון קטנה טפטוף עם כ 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת בנייר אלומיניום. (כיסוי המחבת מאפשר רדיקיו קיטור וצלי בעת ובעונה אחת.) מבשלים עד רך מאוד משחימים קלות, כ -30 דקות. (ניתן לצלות את הקרדיקיו יום קדימה.)
מחממים פאניני או גריל סנדוויץ ' עד חם (400°f עד 232°). אם אין לך גריל פניני, לחמם מחבת גריל או מחבת ברזל יצוק על בינוני-חום נמוך. ללטף את הקרדיקיו יבש, אם יהיה צורך, ולחתוך כל ליבה קשה. להכין שני כריכים, להניח את הנקניק, הגבינה והקרדיקיו. (אתה לא יכול להשתמש בכל רדיקיו.)
מברישים את החיצוניות של הכריכים עם שמן זית וגריל בעיתונות במשך 9 עד 10 דקות; אתה רוצה פריך וחום את הלחם ולהמיס את הגבינה קצת, אבל הבשר לא צריך להיות חם מדי. אם משתמשים במחבת, משקל הכריכים למטה עם מחבת כבדה אחרת להגדיר על גבי. מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד, צופים בהם בזהירות והתאמת החום לפי הצורך.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
באביב 2005 פתח סקוט את "אלטו", המתמקד במטבח של צפון איטליה. סקוט זכה בתואר אחד מעשרת השפים החדשים הטובים ביותר במדינה בשנת 2004 על ידי מזון ויין, טיפח את סגנון הבישול שלו בכמה מהמטבחים האיטלקיים המשובחים ביותר במנהטן, כולל סן דומניקו, איל טוסקנה וקיאנטי.ג 'ואן מקאליסטר סמארט היא הכותבת במשותף עם גורדון המרסלי בביסטרו בישול בבית והעורכת של Fine Cooking' s Cooking New American, שניהם זוכי פרס IACP. תורמת קבועה למגזין Fine Cooking magazine, היא גרה בקונטיקט עם בעלה ושני ילדיה.