קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

חזיר מעושן, צנון צלוי, ופניני גבינה.

חזיר מעושן, צנון צלוי, ופניני גבינה.
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזיר מעושן, רדיקיו צלוי, ופניני גבינה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. גשו לסופר וקנו רדיקיו, ג'בטה, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פניני חם עם טלג'יו, רדיקיו בגריל, וספק, חזיר בגריל, גבינה ופניני פלפל אדום קלוי, ו גבינת עיזים ופניניני פלפל קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
להניח את הפרוסות של רדיקיו על מחבת גיליון קטנה טפטוף עם כ 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת בנייר אלומיניום. (כיסוי המחבת מאפשר רדיקיו קיטור וצלי בעת ובעונה אחת.) מבשלים עד רך מאוד משחימים קלות, כ -30 דקות. (ניתן לצלות את הקרדיקיו יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רדיקיו.רדיקיו.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מחממים פאניני או גריל סנדוויץ ' עד חם (400°f עד 232°). אם אין לך גריל פניני, לחמם מחבת גריל או מחבת ברזל יצוק על בינוני-חום נמוך. ללטף את הקרדיקיו יבש, אם יהיה צורך, ולחתוך כל ליבה קשה. להכין שני כריכים, להניח את הנקניק, הגבינה והקרדיקיו. (אתה לא יכול להשתמש בכל רדיקיו.)
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מברישים את החיצוניות של הכריכים עם שמן זית וגריל בעיתונות במשך 9 עד 10 דקות; אתה רוצה פריך וחום את הלחם ולהמיס את הגבינה קצת, אבל הבשר לא צריך להיות חם מדי. אם משתמשים במחבת, משקל הכריכים למטה עם מחבת כבדה אחרת להגדיר על גבי. מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד, צופים בהם בזהירות והתאמת החום לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומןאחוז שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
לחתוך ולהגיש.
4
טעם
5
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
6
באביב 2005 פתח סקוט את "אלטו", המתמקד במטבח של צפון איטליה. סקוט זכה בתואר אחד מעשרת השפים החדשים הטובים ביותר במדינה בשנת 2004 על ידי מזון ויין, טיפח את סגנון הבישול שלו בכמה מהמטבחים האיטלקיים המשובחים ביותר במנהטן, כולל סן דומניקו, איל טוסקנה וקיאנטי.ג 'ואן מקאליסטר סמארט היא הכותבת במשותף עם גורדון המרסלי בביסטרו בישול בבית והעורכת של Fine Cooking' s Cooking New American, שניהם זוכי פרס IACP. תורמת קבועה למגזין Fine Cooking magazine, היא גרה בקונטיקט עם בעלה ושני ילדיה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסף הערות ההערות שלי
8
ערוך את ההערות שלי
9
בוצע