קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

חזיר מתובל Tenderloin עם ויניגרט אגוזי לוז

חזיר מתובל Tenderloin עם ויניגרט אגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר מתובל Tenderloin עם Vinaigrette אגוזי לוז. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . אם יש לך בשר חזיר, סומאק הקרקע, כוסברה הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט, בשר חזיר מתובל פילה, ו בשר חזיר מתובל פילה.

הוראות

1
בשנת שקית פלסטיק 2 ליטר resealable, לשלב את קליפת התפוז, פפריקה מעושנת, כוסברה וסומק.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיף את החזיר, לאטום את התיק ולהפוך למעייל אותו ביסודיות עם התבלינים. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם 2 כפות של שמן זית והרוזמרין; מתבלים במלח ופלפל. צולים את תפוחי האדמה, פונים פעם אחת, עד רך משחימים קלות, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
טפטוף עם חמאה מומסת; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
בינתיים, במחבת ovenproof גדול, חום 2 כפות של שמן זית. לגרד את רוב התבלינים לשפשף את החזיר ואת העונה בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את החזיר למחבת לצרוב על חום גבוה בינוני, מפנה, עד השחיתו קלות בכל רחבי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ -20 דקות, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 13
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
להעביר את tenderloins ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט עד ריחני, על 12 דקות. לשפשף את אגוזי לוז יחד במגבת מטבח נקייה כדי להסיר את העורות. קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
בקערה קטנה, מערבבים את החומץ עם הדבש והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
לטאטא את אגוזי לוז ושמני גפן, מערבבים באגוזי הלוז ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
חותכים את החזיר על ההטיה. מסדרים את הפרוסות על מגש יחד עם תפוחי אדמה מתוקים וספריגים רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
14
טפטוף עם ויניגרט לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Septima עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Septima Malbec
Septima Malbec
אדום סגול בהיר ועוצמתי. אלגנטי ומורכב עם הערות שלרבלברי וריבת שזיפים. העץ הוא עדין מאוד משתלב בצורה חלקה עם טעם פירותי. היין טרי בשל חומצותו הטבעית, ופירותי עם טאנינים מתוקים ומעוגלים.מאוזן ואינטנסיבי עם אופי varietal ברור.