חזיר מתובל Tenderloin עם ויניגרט אגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר מתובל Tenderloin עם Vinaigrette אגוזי לוז. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . אם יש לך בשר חזיר, סומאק הקרקע, כוסברה הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט, בשר חזיר מתובל פילה, ו בשר חזיר מתובל פילה.
הוראות
בשנת שקית פלסטיק 2 ליטר resealable, לשלב את קליפת התפוז, פפריקה מעושנת, כוסברה וסומק.
מוסיף את החזיר, לאטום את התיק ולהפוך למעייל אותו ביסודיות עם התבלינים. מקררים בין לילה.
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם 2 כפות של שמן זית והרוזמרין; מתבלים במלח ופלפל. צולים את תפוחי האדמה, פונים פעם אחת, עד רך משחימים קלות, 40 דקות.
טפטוף עם חמאה מומסת; לשמור על חום.
בינתיים, במחבת ovenproof גדול, חום 2 כפות של שמן זית. לגרד את רוב התבלינים לשפשף את החזיר ואת העונה בשר עם מלח ופלפל.
מוסיף את החזיר למחבת לצרוב על חום גבוה בינוני, מפנה, עד השחיתו קלות בכל רחבי, על 5 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ -20 דקות, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 13
להעביר את tenderloins ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט עד ריחני, על 12 דקות. לשפשף את אגוזי לוז יחד במגבת מטבח נקייה כדי להסיר את העורות. קוצצים דק.
בקערה קטנה, מערבבים את החומץ עם הדבש והחרדל.
לטאטא את אגוזי לוז ושמני גפן, מערבבים באגוזי הלוז ומתבלים במלח ופלפל.
חותכים את החזיר על ההטיה. מסדרים את הפרוסות על מגש יחד עם תפוחי אדמה מתוקים וספריגים רוזמרין.