חזיר עם תפוח חם-סלט גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר עם תפוח חם-סלט גזר. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 350 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, תפוחים סבתא סמית, חומץ סיידרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי ברביקיו תפוח משך כריכי חזיר עם סלט תפוח גזר, כריכי חזיר צלויים עם תפוח חם-סלט בצל, ו צלעות חזיר בפירורי לחם עם תפוח חם-כרוב סלט כרוב.
הוראות
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. להמיס 1 1/2 כפות להפיץ במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
ממיסים הנותרים 1/2 כף להפיץ במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחים ובצל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 דקות; מערבבים גזר, ומבשלים 2 דקות. מערבבים בסוכר וחומץ; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 2 דקות או עד ירקות רכים. מערבבים בחמוציות וכל מיצים שהצטברו יוצרים חזיר.
מגישים צלעות על סלט כרוב.