חזיר עם תפוחים, בייקון וכרוב כבוש
חזיר עם תפוחים, בייקון, וכרוב כבוש הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 455 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שימורי משמש, מיתר מטבח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו כתף חזיר עם כרוב כבוש ותפוחים, סיר קרוק בשר חזיר Tenderloin עם תפוחים & כרוב כבוש, ו צלי חזיר עם כרוב כבוש תפוחים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עור שמן וכסף מבשר חזיר.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל כשרים. לעטוף את החלק העליון ואת הצדדים של חזיר עם pancetta. לקשור עם חוט מטבח, אבטחת במרווחים 1 אינץ'.
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני, מסתובב מדי פעם, 15 דקות או עד חום זהוב עמוק.
הסר ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת.
מקום בצל לרבעים הבא 4 מרכיבים 6-qt. בישול איטי, למעלה עם חזיר.
מוסיפים בירה לטפטופים שמורים במחבת, ומבשלים על חום בינוני 8 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות מתחתית המחבת. מערבבים בחרדל, ושופכים על חזיר. לכסות ולבשל על 2 שעות גבוהות.
לקלף 2 תפוחים, ולחתוך טריזים גדולים.
מוסיפים פלחי תפוחים, כרוב כבוש וכרוב לבישול איטי; מכסים ומבשלים 1 עד 2 שעות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 150 ותפוחים הם רכים.
חותכים את התפוחים הנותרים unpeeled לרצועות דקות, ולזרוק עם פטרוזיליה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים שימורים ומרק בסיר קטן, ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד נמס וחלק.
מברשת חזיר עם תערובת משמש.
חותכים חזיר לפרוסות, ומגישים בתערובת בצל, תערובת פטרוזיליה תפוחים, וחרדל דיז ' ון נוסף.