חזיר עם תפוחים, בייקון, וכרוב כבוש הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 455 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שימורי משמש, מיתר מטבח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו כתף חזיר עם כרוב כבוש ותפוחים, סיר קרוק בשר חזיר Tenderloin עם תפוחים & כרוב כבוש, ו צלי חזיר עם כרוב כבוש תפוחים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ עור שמן וכסף מבשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל כשרים. לעטוף את החלק העליון ואת הצדדים של חזיר עם pancetta. לקשור עם חוט מטבח, אבטחת במרווחים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
3
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני, מסתובב מדי פעם, 15 דקות או עד חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הסר ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מקום בצל לרבעים הבא 4 מרכיבים 6-qt. בישול איטי, למעלה עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן בצ'דר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
מוסיפים בירה לטפטופים שמורים במחבת, ומבשלים על חום בינוני 8 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות מתחתית המחבת. מערבבים בחרדל, ושופכים על חזיר. לכסות ולבשל על 2 שעות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
לקלף 2 תפוחים, ולחתוך טריזים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
מוסיפים פלחי תפוחים, כרוב כבוש וכרוב לבישול איטי; מכסים ומבשלים 1 עד 2 שעות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 150 ותפוחים הם רכים.