חזיר צ'ילי ורדה
צ'ילי ורדה חזיר דורש בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זה עובד טוב כמנה עיקרית אמריקאית. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עגבניות, אורגנו טחון, חומץ ופלפל גרוס. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר צ'ילי ורדה, חזיר צ'ילי ורדה, ו חזיר צ'ילי ורדה.
הוראות
בתנור הולנדי בינוני מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל, הפלפלים והשום.
מוציאים ומניחים את התערובת בצד.
צולים קלות את העגבניות על להבה פתוחה עד שהם חרוכים קלות.
מסירים מהאש, מניחים בקערה ומכסים בניילון כדי להתחמם למשך 20 דקות.
מוסיפים את התחת חזיר לתנור ההולנדי ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה מכל הצדדים
מוסיפים את תערובת הבצל-פלפל והעגבניות לחזיר.
מערבבים היטב ואז מתפיחים עם יין לבן וחומץ.
מניחים להפחית למשך 5 דקות, ואז מוסיפים ציר עוף, אורגנו, כמון, מלח ופלפל.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פואמה קאווה ברוט רוז פאסי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![פואמה קאווה ברוט רוז]()
פואמה קאווה ברוט רוז
היין מציג ניחוחות וטעמים האופייניים לטרפט, עם תווים טריים ואלגנטיים של עלי תות, פטל וורדים. חומציות מאוזנת שומרת על היין קל ורענן.התאמה נהדרת עם נקניקים, ברביקיו, משחק קטן ודגים מעושנים קלות.100% טרפט