חזיר צלוי איטי עם רוטב קארי קוקוס, טורטיות תירס, סלסת עגבניות טריות מעל אורז בסמטי
אם יש לכם אורז בסמטי, שעועית מותססת, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 11 שעות ו 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. מתכונים דומים: חזיר צלוי איטי עם רוטב קארי קוקוס, טורטיות תירס, סלסן עגבניות טריות מעל אורז בסמטי, קארי קוקוס תפוח על אורז בסמטי, ו סלמון קארי קוקוס ואורז בסמטי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
עבור חזיר: מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס לשפשף את התבלינים לתוך חזיר וצולים במשך כ 8 שעות.
תן מגניב. משוך בנפרד וזורק כל שומן.
מכניסים את נתחי החזיר לסיר גדול ומוסיפים את חלב הקוקוס.
קולים את משחת הקארי, הג ' ינג ' ר, השום והשעועית השחורה בשמן שומשום עד לריחני, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את התערובת לסיר עם חזיר וחלב קוקוס.
מוסיפים את עלי הסיד. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 עד 2 שעות.
לאורז: מערבבים את הכוסברה, הג ' לפנו, השום ו -1 כוס מים. שים את התערובת הזו בסיר על הכיריים.
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסים, עד שהאורז סופג את הנוזל, 20 עד 25 דקות. בסיום מוסיפים את החמאה והמלח והפלפל, לפי הטעם.
לסלסה: צולים את פלפלי הג ' לפנו והפובלנו, מקלפים ומסירים את הזרעים. צולים את זרעי הכמון ואז טוחנים. קוביות את העגבניות והבצל האדום ומערבבים יחד בקערה עם שאר מרכיבי הסלסה.
מחממים את טורטיות התירס על מחבת. צלחת את האורז, לשים את חזיר עם רוטב על גבי, ולסיים עם סלסה טורטיות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות הקלטות שדה שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
![הקלטות שדה שנין בלאן]()
הקלטות שדה שנין בלאן
טעמים של קליפת צדפות, תפוחי סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.