חזיר צלוי איטי עם תפוחים ופלפלים
חזיר צלוי איטי עם תפוחים & פלפלים הוא מנות ראשונות המגישה 8. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חומץ סיידר, ו / או פלפלים כתומים, חרדל מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, צלי חזיר עם תפוחים, ו צלי חזיר עם תפוחים ובצל.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
שב את החזיר על נייר כסף בקופסת קלייה.
מערבבים את החמאה, הסוכר והחרדל עם מלח 2 כפית, לשפשף בכל רחבי החלק העליון והקצוות של המפרק (או המפרקים), ולאחר מכן לכווץ את הנייר כדי לאטום בחוזקה בחבילה.
מערבבים את הבצלים והתפוחים בקופסת קלייה גדולה ורדודה. פזר את הפלפלים למעלה ודקור כמה עלי דפנה.
מערבבים את החומץ, שמן, חרדל וסוכר עם 100ml מים רסס על הכל. צולים את החזיר במשך 3 שעות בזמן שאתה מבשל את הפלפלים על המדף למטה עבור 2 שעות הראשונות. כאשר אתה מסיר את התפוחים והפלפלים לאחר 2 שעות, להפריש ולשים את תפוחי האדמה אפויים מלח (ראה 'הולך טוב עם', נכון) לתנור מתחת חזיר במקום.
לאחר 3 שעות, לפתוח את רדיד מן החזיר. לגרד כל תערובת חרדל תקוע לסכל בחזרה על החזיר, לשבת אותו וכל מיצים בחזרה בדיל ולהגדיל את התנור 200c / 180c מאוורר / גז
צלי במשך 30-45 דקות יותר עד העור הוא חום צונן.
הסר את החזיר מהתנור, לכסות ולנוח במשך 20 דקות בזמן שאתה שם את הפלפלים בחזרה על המדף העליון במשך 20 דקות כדי לסיים.
מגישים את החזיר פרוס עבה לצד תפוחים ופלפלים, עם כל מיצי פח נשפך על.