בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 241 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ירך חזיר מרכז, מיץ לימון, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, ו בשר חזיר סטייקים ברוטב שאלוט שמנת ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחית את השום והמלח יחד עם מזלג עד שהוא יוצר משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים בשמן, עשבי תיבול טריים ופלפל טחון טרי. לשפשף את הדבק שום-עשב על כל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא