קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה

חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה
בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 241 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ירך חזיר מרכז, מיץ לימון, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, ו בשר חזיר סטייקים ברוטב שאלוט שמנת ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחית את השום והמלח יחד עם מזלג עד שהוא יוצר משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים בשמן, עשבי תיבול טריים ופלפל טחון טרי. לשפשף את הדבק שום-עשב על כל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
שום גויה®שום גויה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים את החזיר למחבת צלייה וצולים במשך 1 1/4 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 155 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 דקות. חותכים את החזיר לפרוסות ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומחית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות