קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה

חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה
בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 241 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ירך חזיר מרכז, מיץ לימון, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, ו בשר חזיר סטייקים ברוטב שאלוט שמנת ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחית את השום והמלח יחד עם מזלג עד שהוא יוצר משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים בשמן, עשבי תיבול טריים ופלפל טחון טרי. לשפשף את הדבק שום-עשב על כל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מעבירים את החזיר למחבת צלייה וצולים במשך 1 1/4 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 155 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 דקות. חותכים את החזיר לפרוסות ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
7
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומחית.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי3(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה שטוחים ארוזים בקלילותעלי פטרוזיליה שטוחים ארוזים בקלילות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוצים דק עלי רוזמרין טריים או 1 כפית רוזמרין מיובש, מתפוררקצוצים דק עלי רוזמרין טריים או 1 כפית רוזמרין מיובש, מתפורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוצים דק עלי מרווה טריים או 1 כפית מרווה מיובשתקצוצים דק עלי מרווה טריים או 1 כפית מרווה מיובשת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוץ דק עלי טימין טריים או 1 כפית טימין מיובשקצוץ דק עלי טימין טריים או 1 כפית טימין מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(יכול להיות או להרחיק)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1קילוגרםירך חזיר ללא עצמות מרכז לחתוך, גזוז של כל שומן גלויירך חזיר ללא עצמות מרכז לחתוך, גזוז של כל שומן גלוי0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(חוֹרֶף)שאלוט קצוצה בצפיפותשאלוט קצוצה בצפיפות2(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב