חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה
בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 241 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ירך חזיר מרכז, מיץ לימון, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, ו בשר חזיר סטייקים ברוטב שאלוט שמנת ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחית את השום והמלח יחד עם מזלג עד שהוא יוצר משחה גסה.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים בשמן, עשבי תיבול טריים ופלפל טחון טרי. לשפשף את הדבק שום-עשב על כל החזיר.
מעבירים את החזיר למחבת צלייה וצולים במשך 1 1/4 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 155 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית.
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 דקות. חותכים את החזיר לפרוסות ומגישים עם הרוטב.
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומחית.