חזיר צלוי של סנטיאגו דה קובה במרינדה Allspice-כמון Adobo(Cerdo Brujo)
חזיר צלוי של סנטיאגו דה קובה במרינדה Allspice-כמון Adobo (Cerdo Brujo) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1236 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 96 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון טחון, מיץ תפוזים, מיץ ליים חלקים שווים ומיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Filete de Cerdo con Adobo (בשר חזיר במרינדה Tenderloin), אדובו צלעות חזיר במרינדה, ו אנצ'ילדה Cecinan (קציצות חזיר במרינדה Adobo) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השום, מלח, פלפלים, כמון, ו allspice בתוך מרגמה גדולה פאונד כדי להדביק עם עלי. מערבבים במיץ תפוזים מריר. (אתה יכול גם לטגן את החומרים האלה בבלנדר או מעבד מזון.) להפריש.
לקצץ את העור מהחלק הפנימי של הרגל בלבד. נגב את הבשר עם מטלית לחה. לעשות כמה חתכים עמוקים על כל חלק העור ולשפשף עם המלח.
תן מנוחה לכמה דקות. לשפשף את המרינדה על כל החזיר, דוחף אותו לתוך החתכים ובין הבשר והעור. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 עד 3 שעות או מקסימום של 12 שעות. נגב את המרינדה מן העור עם מטלית נקייה.
מניחים את החזיר במחבת צלייה ואופים חשופים, צד העור למעלה, במשך 3 עד 4 שעות. בדוק את הצלי לעתים קרובות. כמו מיצי פאן להתאדות, לחדש אותם עם קצת מיץ תפוזים מתוק מדולל. בשר חזיר נעשה כאשר העור הוא פצפוצים ומיצים לרוץ ברור כאשר הבשר הוא פירסינג בחלק העבה ביותר של הרגל (כ 71° על מדחום בשר).
הסר את החזיר מהתנור ולהרים אותו על קרש חיתוך, מחזיק את העצם עם מטלית. עם סכין חדה, להסיר את העור הפריך לחתוך אותו לחתיכות קטנות המשרתים.
מניחים אותם על גיליון עוגיות ולהגדיר בתנור כבוי, חשוף (אם אתה מכסה את פצפוצים, זה קיטור מקבל רטוב).
כדי להבעיר את מיצי המחבת, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים על אש בינונית ומוסיפים את השרי, משפשפים את החלקים השחומים בכפית עץ.
חותכים את החזיר וחוזרים למחבת הצלייה עם מיצי המחבת כדי לשמור על הבשר לח וטעים. חזיר מתייבש בקלות, אז אם אתה חייב להחזיק אותו במשך יותר מ 30 דקות, לכסות את המחבת עם רדיד אלומיניום ולהחזיר אותו לתנור חם.
מה לשתות: לוקה פינו נואר ממנדוזה, ארגנטינה, או משפחת רובלדו פינו נואר מלוס קרנרוס, קליפורניה
הגשה: הקפד לכלול כמה עור פריך ומיצים deglazed עם כל מנה.
Reprinted with permission from Gran Cocina Latina: The Food of Latin America by Maricel Presilla, © 2012 Norton