קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

חזיר צלוי של סנטיאגו דה קובה במרינדה Allspice-כמון Adobo(Cerdo Brujo)

חזיר צלוי של סנטיאגו דה קובה במרינדה Allspice-כמון Adobo(Cerdo Brujo)
חזיר צלוי של סנטיאגו דה קובה במרינדה Allspice-כמון Adobo (Cerdo Brujo) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1236 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 96 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון טחון, מיץ תפוזים, מיץ ליים חלקים שווים ומיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Filete de Cerdo con Adobo (בשר חזיר במרינדה Tenderloin), אדובו צלעות חזיר במרינדה, ו אנצ'ילדה Cecinan (קציצות חזיר במרינדה Adobo) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ביצוע Adobo
2
מניחים את השום, מלח, פלפלים, כמון, ו allspice בתוך מרגמה גדולה פאונד כדי להדביק עם עלי. מערבבים במיץ תפוזים מריר. (אתה יכול גם לטגן את החומרים האלה בבלנדר או מעבד מזון.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
הכנת החזיר
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
לקצץ את העור מהחלק הפנימי של הרגל בלבד. נגב את הבשר עם מטלית לחה. לעשות כמה חתכים עמוקים על כל חלק העור ולשפשף עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
תן מנוחה לכמה דקות. לשפשף את המרינדה על כל החזיר, דוחף אותו לתוך החתכים ובין הבשר והעור. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 עד 3 שעות או מקסימום של 12 שעות. נגב את המרינדה מן העור עם מטלית נקייה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
צולה את החזיר
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
7
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מניחים את החזיר במחבת צלייה ואופים חשופים, צד העור למעלה, במשך 3 עד 4 שעות. בדוק את הצלי לעתים קרובות. כמו מיצי פאן להתאדות, לחדש אותם עם קצת מיץ תפוזים מתוק מדולל. בשר חזיר נעשה כאשר העור הוא פצפוצים ומיצים לרוץ ברור כאשר הבשר הוא פירסינג בחלק העבה ביותר של הרגל (כ 71° על מדחום בשר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
גימור המנה
10
הסר את החזיר מהתנור ולהרים אותו על קרש חיתוך, מחזיק את העצם עם מטלית. עם סכין חדה, להסיר את העור הפריך לחתוך אותו לחתיכות קטנות המשרתים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מניחים אותם על גיליון עוגיות ולהגדיר בתנור כבוי, חשוף (אם אתה מכסה את פצפוצים, זה קיטור מקבל רטוב).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
כדי להבעיר את מיצי המחבת, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים על אש בינונית ומוסיפים את השרי, משפשפים את החלקים השחומים בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
13
חותכים את החזיר וחוזרים למחבת הצלייה עם מיצי המחבת כדי לשמור על הבשר לח וטעים. חזיר מתייבש בקלות, אז אם אתה חייב להחזיק אותו במשך יותר מ 30 דקות, לכסות את המחבת עם רדיד אלומיניום ולהחזיר אותו לתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
מה לשתות: לוקה פינו נואר ממנדוזה, ארגנטינה, או משפחת רובלדו פינו נואר מלוס קרנרוס, קליפורניה
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
15
הגשה: הקפד לכלול כמה עור פריך ומיצים deglazed עם כל מנה.
16
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
17
Reprinted with permission from Gran Cocina Latina: The Food of Latin America by Maricel Presilla, © 2012 Norton