קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזיר ראגו

חזיר ראגו
חזיר ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, בצל, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חזיר ראגו, חזיר ראגו, ו חזיר ראגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי או סיר כבד אחר על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיף את שמן זית כתית אקסטרה, 3 סיבובים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את הגזר, סלרי, בצל ושום. מערבבים את עלה המפרץ ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הירקות עד רך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים במשך 1 דקה, ואז מוסיפים את היין ומבשלים עוד דקה. מערבבים במלאי ומביאים רוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את החזיר ואת העונה עם קמצוץ של שיני הקרקע. כאשר הרוטב חוזר לרתיחה מוסיפים את החלב ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
תן לרוטב להתרכך בזמן שאתה מביא את המים להרתיח עבור פסטה או פולנטה. ניתן להכין רוטב מראש ולהתחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
הוסף התזה של מלאי או מים כדי לדלל את הרוטב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מגישים את הרוטב השליך עם סרטים פסטה או על גבי קערות שמנת של פולנטה ומקשטים עם הרבה גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
סרטי פסטהסרטי פסטה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך