את המתכון ניתן להכין חזיר שום ג'ינג'ר עם אורז רוחש תוך כ -3 שעות ו -30 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 719 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, שום מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שום חזיר עם סוכר הצמד אפונה מעל אורז ג'ינג'ר קייל, שרימפס שום רוחש עם שרי, ו מרק אורז רוחש.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מוסיפים אורז ומים לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסירים מהאש ומניחים לשבת 30 דקות.
3
מעבירים את האורז לתבנית אפייה ומצננים לטמפרטורת החדר. מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
שים את האורז לתוך התנור ולתת לו להתייבש במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מחממים 2 כוסות שמן ל -350 מעלות צלזיוס במחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
חותכים את האורז לסיבובים בגודל 3 אינץ ' ומטגנים בשמן עד שהוא פריך וחום בהיר, כ -2 דקות. מניחים בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אורז
שמן בישול
1
חותכים את החזיר לסיבובים בגודל 3/4 אינץ'. מערבבים בקערה גדולה את רוטב הסויה, החרדל וחומץ יין האורז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
רוטב סויה
חרדל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את החזיר ומניחים למרינדה15 דקות. בקערה רדודה מערבבים את הקמח, עמילן התירס, השום, הבצל, המלח והפלפל. לחץ קלות על החזיר כדי לשטח ולזרות בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
שום
פלפל
קמח לכל מטרה
בצל
חזיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים את השמן במחבת מטגנת בינונית, מוסיפים את החזיר ומבשלים עד להשחמה קלה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להכנת דה רוטב: בסיר רוטב בינוני, על אש בינונית, מוסיפים את השמן. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, הג ' ינג ' ר, השום והפלפל ומקפיצים עד שהבצל שקוף. מתפיחים את התבנית ביין, ואז מוסיפים 2 כוסות מים, הציר, רוטב הסויה והדבש. מבשלים במשך שעה 1 או עד מופחת בחצי. מסננים את הרוטב ומחזירים אותו לסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
פלפל
רוטב
דבש
רוטב
מלאי
מים
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
מחבת
5
שלב את 4 כפות המים ועמילן התירס בקערה קטנה. מערבבים אותו לאט לתוך הרוטב ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
רוטב
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מעבירים את האורז לפלטת הגשה, ומסדרים את החזיר על המגש. מעליו את הרוטב ומקשטים בבצל הירוק.