חטיפי גרנולה
חטיפי גרנולה עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך נבט חיטה, מיץ תפוחים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי הגרנולה הטובים ביותר אי פעם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה, לזרוק את שיבולת השועל עם שמן קנולה, חמאה מומסת ומלח.
מורחים את התערובת על 2 סדינים אפייה וטוסט בתנור במשך 15 עד 20 דקות, רועד את המחבת פעמיים ולוודא שהם לא לשרוף.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. להפחית את החום ל 325 מעלות F.
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר החום, דבש, מיץ תפוחים דבשה.
מחממים את התערובת לאט, ערבוב עד כל בשילוב. מערבבים את הוניל ולהסיר מהחום.
לזרוק יחד את שיבולת השועל קלוי, דגני אורז, נבט חיטה, פקאן ושקדים.
יוצקים את תערובת הסוכר, ערבוב כפי שאתה שופך. לזרוק לשלב; זה יהיה דביק.
לחץ לתוך 1 תבנית אפייה (משומן היטב עם חמאה) ואופים עד הזהב, כ 25 דקות.
חותכים חתיכות עם סכין חדה ולהסיר מהמחבת. אתה יכול לחתוך אותם כל עוד הם חמים אם זה קל יותר.
טובלים את חטיפי הגרנולה המקוררים ישר לתוך השוקולד המומס כך שהחלק העליון הוא פשוט והתחתון הוא מצופה שוקולד. הגדר על קלף עד סט, דבק במקרר כדי לזרז את זה יחד במידת צורך.