חטיפי מנטה מצופים שוקולד
חטיפי מנטה מצופים שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו תמצית מנטה, קמח זהב, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: חטיפי מנטה מצופים שוקולד, עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס מנטה, ו עוגיות שוקולד אגוז חלבית.
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם התקצרות; קמח קל. בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת 1/4 כוס סוכר עם כפית עד חלקה. מערבבים ביצה 1, תמצית מנטה וצבע מזון עד מעורב היטב; להפריש.
בסיר 3 ליטר, להמיס 1 כוס חמאה ו 4 עוז שוקולד על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מגניב 15 דקות או עד מקורר מעט.
מערבבים 2 כוסות סוכר 2 כפיות וניל לתוך תערובת שוקולד.
להוסיף 4 ביצים, אחד בכל פעם, להכות היטב עם כף לאחר כל תוספת. מערבבים בקמח.
מורחים במחבת. בזהירות כפית תערובת גבינת שמנת על תערובת בראוני. תערובת קל מערבולת גבינת שמנת לתוך תערובת בראוני עם סכין לעיצוב משובש.
אופים 45 עד 50 דקות או עד סט. מגניב 30 דקות בטמפרטורת החדר. להכניס למקרר 1 שעה.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מחממים 2 כפות חמאה, סירופ תירס ומים לרתיחה מתגלגלת, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מהחום. מערבבים ב 2 עוז שוקולד עד מומס. מערבבים ב 1 כפית וניל ואבקת סוכר. הכה עם כף עד חלקה. כפור מקורר ברים עם ציפוי שוקולד. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 6 שורות. חנות מכוסה במקרר.