קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי עוגת גבינה אפרסקים ושמנת

חטיפי עוגת גבינה אפרסקים ושמנת
אם יש לך בסביבה 40 דקות לבלות במטבח, אפרסקים וברים עוגת גבינה שמנת עשוי להיות יוצא מן הכלל לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת חמאה, שקדים, חלב מרוכז ומלח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 13%, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפרסקים ועוגת גבינה שמנת, עוגות עוגת גבינה של אפרסקים ושמנת, ו פיצ'ס ' נ ' קרם ברים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 ו'. מרססים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס טפלון.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערת ערבוב משלבים שקדים, פירורי קרקר גרהם וחמאה עם מזלג עד לאיחוד. לחץ לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בעזרת כף יד או מערבל מעמד מקציפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה ולא נותרו גושים. תוך כדי ערבוב מוסיפים את החלב המרוכז הממותק, הביצים, מיץ הלימון, תמצית השקדים והקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מערבבים עד לאיחוד מלא.
5
יוצקים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
במעבד מזון או בבלנדר מחית את האפרסקים. מערבבים קורט מלח. בעזרת כף, זרוק כפיות ממחית האפרסק מעל תערובת גבינת השמנת. בעזרת סכין מערבלים בעדינות את האפרסקים דרך המילוי ליצירת מראה שיש.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
אופים 30 דקות או עד שהמרכז מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר לפני שמעבירים למקרר לצינון לאורך כל הדרך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
חותכים ברים ומגישים צונן.

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. נהר הנחש המאוחר קציר ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.