קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד ונענע של סנט פטריק

חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד ונענע של סנט פטריק
ברים עוגת גבינה שוקולד ומנטה סנט פטריק הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך גבינת שמנת, ביצים, ציפוי גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת גבינה בטעם מנטה עם שוקולד, שוקולד מנטה עוגת גבינה ברים, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מקציפים תערובת עוגה וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה בקערה עד מתפורר, 3 עד 5 דקות. שים בצד כוס אחת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לחץ על הנותרים פירור תערובת לתחתית של מחבת אינץ ' ungreased 9x13.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים עד הקצוות מתחילים פריך, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מהתנור וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מקציפים גבינת שמנת וציפוי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית בקערה עד חלקה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
זרוק ביצים אחד בכל פעם לתוך תערובת גבינת שמנת והכה עד מעורבב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
8
יוצקים 6 טיפות צבע מאכל ירוק, או יותר עבור צבע כהה; לנצח עד צבע מעורבב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פזורים סגוליםפזורים סגולים
9
הכה ב קרם דה menthe ממתקים טעם עד מעורבב היטב, על 2 דקות. לטעום ולהוסיף טעם יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
10
יוצקים את הבלילה מעל קרום השוקולד במחבת 9x13.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים 1 תערובת פירור שמורה על עוגת גבינה.
12
למעלה עם 1 שוקולד כוס ו פירורי מנטה; להזמין שאריות פירורים עבור ליטושים אחרונים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
13
מניחים את המחבת בתנור שחומם מראש ואופים עד שנקבע, 42 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר מחבת מהתנור וקריר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מכסים ומקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות.
16
יוצקים פירורי שוקולד ומנטה שמורים לקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. פירורי מיקרוגל במרווחים של 45 שניות; מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
יוצקים שוקולד נמס לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
18
קליפ פינה תחתונה קטנה של התיק. סוחט בעדינות את התיק, טפטוף שוקולד נמס על העוגה מקורר דרך הפינה מקוטע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
19
חותכים עוגה לברים כדי לשרת.