חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד ונענע של סנט פטריק
ברים עוגת גבינה שוקולד ומנטה סנט פטריק הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך גבינת שמנת, ביצים, ציפוי גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת גבינה בטעם מנטה עם שוקולד, שוקולד מנטה עוגת גבינה ברים, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מקציפים תערובת עוגה וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה בקערה עד מתפורר, 3 עד 5 דקות. שים בצד כוס אחת לציפוי.
לחץ על הנותרים פירור תערובת לתחתית של מחבת אינץ ' ungreased 9x13.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים עד הקצוות מתחילים פריך, על 10 דקות.
מקציפים גבינת שמנת וציפוי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית בקערה עד חלקה, 3 עד 5 דקות.
זרוק ביצים אחד בכל פעם לתוך תערובת גבינת שמנת והכה עד מעורבב, 2 עד 3 דקות.
יוצקים 6 טיפות צבע מאכל ירוק, או יותר עבור צבע כהה; לנצח עד צבע מעורבב, על 2 דקות.
הכה ב קרם דה menthe ממתקים טעם עד מעורבב היטב, על 2 דקות. לטעום ולהוסיף טעם יותר במידת הצורך.
יוצקים את הבלילה מעל קרום השוקולד במחבת 9x13.
מפזרים 1 תערובת פירור שמורה על עוגת גבינה.
למעלה עם 1 שוקולד כוס ו פירורי מנטה; להזמין שאריות פירורים עבור ליטושים אחרונים.
מניחים את המחבת בתנור שחומם מראש ואופים עד שנקבע, 42 עד 45 דקות.
הסר מחבת מהתנור וקריר לחלוטין.
מכסים ומקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות.
יוצקים פירורי שוקולד ומנטה שמורים לקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. פירורי מיקרוגל במרווחים של 45 שניות; מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
יוצקים שוקולד נמס לתוך שקית פלסטיק resealable.
קליפ פינה תחתונה קטנה של התיק. סוחט בעדינות את התיק, טפטוף שוקולד נמס על העוגה מקורר דרך הפינה מקוטע.
חותכים עוגה לברים כדי לשרת.