קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד ונענע של סנט פטריק

חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד ונענע של סנט פטריק
ברים עוגת גבינה שוקולד ומנטה סנט פטריק הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך גבינת שמנת, ביצים, ציפוי גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת גבינה בטעם מנטה עם שוקולד, שוקולד מנטה עוגת גבינה ברים, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים תערובת עוגה וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה בקערה עד מתפורר, 3 עד 5 דקות. שים בצד כוס אחת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לחץ על הנותרים פירור תערובת לתחתית של מחבת אינץ ' ungreased 9x13.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים עד הקצוות מתחילים פריך, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מקציפים גבינת שמנת וציפוי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית בקערה עד חלקה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
זרוק ביצים אחד בכל פעם לתוך תערובת גבינת שמנת והכה עד מעורבב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים 6 טיפות צבע מאכל ירוק, או יותר עבור צבע כהה; לנצח עד צבע מעורבב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פזורים סגוליםפזורים סגולים
9
הכה ב קרם דה menthe ממתקים טעם עד מעורבב היטב, על 2 דקות. לטעום ולהוסיף טעם יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
10
יוצקים את הבלילה מעל קרום השוקולד במחבת 9x13.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מפזרים 1 תערובת פירור שמורה על עוגת גבינה.
12
למעלה עם 1 שוקולד כוס ו פירורי מנטה; להזמין שאריות פירורים עבור ליטושים אחרונים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
13
מניחים את המחבת בתנור שחומם מראש ואופים עד שנקבע, 42 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
הסר מחבת מהתנור וקריר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מכסים ומקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות.
16
יוצקים פירורי שוקולד ומנטה שמורים לקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. פירורי מיקרוגל במרווחים של 45 שניות; מערבבים עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
יוצקים שוקולד נמס לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
18
קליפ פינה תחתונה קטנה של התיק. סוחט בעדינות את התיק, טפטוף שוקולד נמס על העוגה מקורר דרך הפינה מקוטע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
19
חותכים עוגה לברים כדי לשרת.