חטיפי פאי אוכמניות
צריך ללא גלוטן וקינוח טבעוני? חטיפי פאי אוכמניות יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, סוכר מגורען, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שהוא פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת פירורים אוכמניות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
תנור חום ל 191°. תרסיס 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ספריי בישול. לשבור שלושה רבעים של בצק עוגיות למחבת. עם אצבעות מקורנות, לחץ על הבצק באופן שווה בתחתית המחבת כדי ליצור קרום.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, בקערה בינונית, להתפורר בצק עוגיות שנותר.
מוסיפים שיבולת שועל, סוכר חום וקינמון; לזרוק. תניח בצד.
בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר מגורען, קורנפלור ומיץ לימון. מערבבים בעדינות אוכמניות.
מפזרים תערובת אוכמניות באופן שווה על הקרום. תערובת שיבולת שועל קרמבל על תערובת אוכמניות.
אופים 30 עד 40 דקות או עד ציפוי זהוב חום ומילוי הוא מבעבע. מגניב 1 שעה לפני ההגשה.