חטיפי פטל מצופים
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו את חטיפי פטל מצופים. מנה אחת מכילה 120 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-24 מנות. תמורת 20 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 יגידו שהוא פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 55 דקות . לכו לחנות וקנו מלח, סוכר, קרם מרשמלו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: עוגיות דלעת מצופות , סופגניות דלעת מצופות ללא גלוטן , וקאפקייקס פטל עם ציפוי פטל .
הוראות
בקערה גדולה, קרמו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
ערבבו את הביצים, החלב והוניל.
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת הקצפת לסירוגין עם תערובת הביצים, תוך ערבוב טוב לאחר כל הוספה. מחלקים את הבצק לשניים; מצננים במשך שעתיים או עד שהבצק יציב.
רדדו חלק אחד של בצק למלבן בגודל 15 אינץ' על 10 אינץ'; העבירו בזהירות לתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' על 10 אינץ' על 1 אינץ'.
מרדדים את הבצק הנותר לעובי של 6 מ"מ.
חותכים לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ; יוצרים קרום סריג מעל המילוי.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות או עד להזהבה. קררו על רשת צינון.
בקערה קטנה, טורפים את החמאה, השומן, גבינת השמנת וקרם המרשמלו עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את סוכר האבק והחלב עד לקבלת תערובת חלקה.
טפטפו מעל החטיפים. קררו עד להתייצבות.