לחם הפסחא הרוסי
המתכון לחם הפסחא הרוסי יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך חלב, מלח, חוטי זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם שחור רוסי, לחם קרנדל רוסי, ו לחם חג רוסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב, סוכר, חמאה, זעפרן ומלח בסיר כבד של 1 ליטר על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד שהחמאה נמסה והסוכר מומס, כ -2 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד שמרים, מים חמים, קמצוץ של סוכר ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
לשים קמח בקערה גדולה ולעשות באר גדולה במרכז. קלות להכות 3 ביצים ולהוסיף גם יחד עם חלב ושמרים תערובות. בזהירות לערבב יחד עם כף עץ, בהדרגה לשלב קמח, עד צורות בצק רך.
מעבירים את הבצק אל משטח מקומח קלות ללוש, לאבק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד חלקה ואלסטית, כ -10 דקות. לשים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, פונה מעיל עם שמן, ולתת לעלות, מכוסה במגבת מטבח נקייה, במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, על 3 שעות.
אגרוף למטה בצק ולתת לעלות שוב, מכוסה במגבת, עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מנות סופלה חמאה בנדיבות. אגרוף את הבצק ולחלק לשניים. רופף לעטוף 1 חתיכת פלסטיק לעטוף ולהניח בצד.
חותכים שליש הנותרים חתיכת בצק ושמורה, ואז לגלגל הנותרים שני שלישים לתוך כדור גדול ולהעביר צלחת סופלה.
מגלגלים חתיכת בצק שמורה לתוך חבל באורך 18 אינץ ' על משטח העבודה עם כפות הידיים.
חותכים חבל ל 3 חתיכות שוות ולהניח חתיכות אנכית זה לצד זה על משטח העבודה, על 1/4 אינץ ' זה מזה. לאסוף 3 קצוות הרחוקים ביותר ממך ולחץ אותם יחד, ואז צמות גדילים, לחיצה יחד קצוות אחרים כדי לאבטח צמה.
להניח צמה מעל הבצק בצלחת סופלה (צמה לקצץ אם באמצעות פחיות קפה). ליצור כיכר נוספת עם בצק שנותר באותו אופן.
מכסים כיכרות עם מגבת מטבח נקייה ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות (כיכרות יעלו על 1 אינץ ' מעל החישוקים של מנות).
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מקציפים קלות את הביצה שנותרה עם קמצוץ גדול של מלח, ואז מברישים את הביצה מעל כל כיכר.
אופים כיכרות עד חום זהוב ולחם נשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, על 1 שעה. הפעל כיכרות החוצה על מדף, ואז להפוך את צד ימין למעלה להתקרר לחלוטין.