חטיפי פקאן
חטיפי פקאן עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח מולבן, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו חטיפי פקאן, חטיפי פאי פקאן, ו פקאן פאי ברים אני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרפדים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בנייר כסף ומאפשרת מעבר של כ -2 סנטימטרים מהצדדים. חמאה את נייר הכסף.
במעבד מזון מערבבים יחד קמח, סוכר, חמאה ומלח עד שהתערובת דומה לחול גס.
מוסיפים 2 כפות מים קרים ומערבבים עד שהבצק פשוט מחזיק יחד. לחץ בצק לתחתית תבנית אפייה בחמאה ואופים בתנור עד להזהבה בצבע, בערך 20 עד 25 דקות.
בינתיים, להפוך את המילוי. במיקסר מעמד המצויד בחיבור ההנעה, מוסיפים את החמאה, הסוכר החום וקורט מלח ומערבבים במהירות בינונית עד שהם בהירים ותפוחים, כ -3 דקות.
מוסיפים את סירופ התירס,הקמח והפקאנים ומערבבים עד לאיחוד.
מורחים את המילוי על הקרום האפוי ואופים עד להזהבה, בערך 30 עד 35 דקות.
מוציאים את התנור מהתנור ומאפשרים לו להתקרר לחלוטין במחבת.
מוציאים מהתבנית על ידי משיכת דפנות נייר הכסף והנחתם על קרש חיתוך.
חותכים סורגים בגודל הרצוי בעזרת סכין חדה ומסדרים אותם על מגש הגשה. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.