קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי פקאן קלויים משולשים

חטיפי פקאן קלויים משולשים
זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. אם יש לך סוכר חום, מלח, שיבולת שועל מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שיבולת שועל עם שבבי פקאן קרמל, עוגיות שוקולד צ'יפס קוקוס פקאן קלויות, ו שוקולד צ'יפס, טופי, פקאן קלוי ועוגיות קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם רדיד nonstick.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים את חצאי הפקאן על תבנית אפייה ואופים במשך 7 דקות או עד קלוי ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו להתקרר לחלוטין וקוצצים.בינתיים, בסיר גדול (3 ליטר), להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב, ואז להסיר מהחום ולתת לתערובת להתקרר במשך 10 עד 15 דקות. מוסיפים את הוניל והביצה הקרה. כאשר ביצה מעורבבת, מערבבים את אבקת האפייה והמלח, ואחריו קמח ושיבולת שועל. אם הבלילה עדיין חמה, לתת לו להתקרר קצת יותר לפני הוספת שבבי פקאן קלוי בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כָּתֵףכָּתֵף
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מורחים את הבלילה במחבת ואופים מתלה מרכזי אחד במשך 28 דקות או עד ברים מופיעים חום ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בואו להתקרר לחלוטין. הרם מהמחבת וחתוך לסורגים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף