חטיפי פקאן קלויים משולשים
זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. אם יש לך סוכר חום, מלח, שיבולת שועל מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שיבולת שועל עם שבבי פקאן קרמל, עוגיות שוקולד צ'יפס קוקוס פקאן קלויות, ו שוקולד צ'יפס, טופי, פקאן קלוי ועוגיות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם רדיד nonstick.
שים את חצאי הפקאן על תבנית אפייה ואופים במשך 7 דקות או עד קלוי ארומטי.
בואו להתקרר לחלוטין וקוצצים.בינתיים, בסיר גדול (3 ליטר), להמס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב, ואז להסיר מהחום ולתת לתערובת להתקרר במשך 10 עד 15 דקות. מוסיפים את הוניל והביצה הקרה. כאשר ביצה מעורבבת, מערבבים את אבקת האפייה והמלח, ואחריו קמח ושיבולת שועל. אם הבלילה עדיין חמה, לתת לו להתקרר קצת יותר לפני הוספת שבבי פקאן קלוי בבת אחת.
מורחים את הבלילה במחבת ואופים מתלה מרכזי אחד במשך 28 דקות או עד ברים מופיעים חום ומבריק.
בואו להתקרר לחלוטין. הרם מהמחבת וחתוך לסורגים.