חטיפי קוקוס ליים עם קרם אגוזים וקציצות חמאה
צריך מתאבן צמחוני? חטיפי קוקוס ליים עם אגוזי לוז וקרום חמאה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קליפת ליים, ביצים, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, ברים Lemongrass עם קרום אגוז קוקוס, ו חטיפי קוקוס עם ציפוי שוקולד חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. תערובת אגוזים ועבד סוכר עד אגוזים הם הקרקע דק.
Addflour ומלח; תערובת 5 שניות.
הוסף תהליך חמאה עד מעורבב היטב. הקש doughevenly על החלק התחתון של 13 x 9 x 2 אינץ תבנית מתכת.
אופים את הקרום עד חום זהוב, כ 28 דקות; מגניב לחלוטין במחבת onrack. לשמור על טמפרטורת התנור.
להקציף סוכר וביצים גדולקערה עד מעורבב היטב, גירוד חסרונות של קערה מדי פעם.
לטאטא בlimejuice, אז קמח וקליפת סיד.
אופים ברים סיד 25 דקות (מילוי לא יהיה להגדיר באופן מלא).
אופים עד מילוי מוגדר לחלוטין, על 10 דקות יותר.
ברים מגניבים במחבת על מתלה. צ ' יל uncovereduntil קר, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
חותכים סביב הצדדים פאן כדי לשחרר ברים; cutinto 24 חתיכות. באמצעות מרית קטנה, transferbars כדי מגש; לשרת צונן.